Her finder du al udstyr til undervandsjagt – udstyret er testet og anmeldt af Undervandsitetet og ofte er uvjagtudstyret benyttet i konkurrencer på højt niveau.

Danmarksmester, forfatter og instruktør Morten Rosenvold Villadsen står bag de fleste tests og deler sine erfaringer her.

Læg også mærke til det udstyr der er blevet testet og anmeldt af læserne på Undervandsitetets hjemmeside.

Hvis du har erfaringer (både gode og dårlige) med de stykker udstyr du finder herunder er du meget velkommen til at give 1-5 stjerner og din holdning under anmeldelser.

Leder du efter andre kategorier kan du også finde: dykkerudstyr, snorkeludstyr, udstyr til uvrugby, fridykkerudstyr og svømmeudstyr.

Udstyr til undervandsjagt

Artiklen fortsætter under produkterne


Udstyret til uv jagt

Det vigtigste når du køber udstyr til uvjagt er at du køber udstyr der er lavet til undervandsjagt. Der er mange der er gået galt i byen med deres første køb af våddragt og svømmefødder, hvor de desværre er kommet hjem med dykkerudstyr der nok var mere egnet til snorkling ved sommerhuset eller scubadykning i troperne.

Hvad koster et UV Jagt sæt?

Det billigste du kan få er nok omkring 3500-4000kr, men et godt begyndersæt kan sagtens fås til ca. 5000kr uden at man behøver at gå på kompromis med noget.

Hvis du er typen der altid vælger det dyreste af det dyreste så kan du hurtigt brænde penge af, men så er vi også i gang med dykkerure til 12.000kr, undervandskamera til +5.000 som man spænder på masken til (der kan købes til 800kr) så man kan filme sin håndlavede træharpun med avanceret elastisk-set-up til +10.000kr.

Du kan sagtens bruge +50.000kr på et dyrt undervandsjagt sæt – men du kan også nøjes med 5k.

Se udvalgte uv-jagt sæt

Hvilket udstyr kræves i et uvjagt sæt?

Man skal som minimum have:

Dykkermaske, snorkel, dragt, handsker, sokker, svømmefødder, bly, blybælte, dykkerkniv, bøje, bøjeline (følger ofte med bøjen) og en stringer.

Så er man fuldt dækket ind og mangler bare at løse fisketegn på nettet.

Færdigt pakkesæt – eller sæt sammen selv?

Der er uden tvivl lidt rabat at få hvis du vælger et færdigt uvjagt sæt. Der er en forhandler der har tænkt sig om og sat nogle produkter sammen til et godt uvjagt sæt. Spørgsmålet er så bare om det ogås er det sæt som du vil have og som passer til dig. Hvis du selv vil vælge dine produkter så download gerne min gratis ebog om uvjagt udstyr her, før du køber. Hvis du hellere vil købe dit eget sæt, så kig på oversigten her og læs beskrivelserne.

Se oversigten med færdige uvjagt sæt


E-bog om undervandsjagt udstyr

Jeg har skrevet denne bog om udstyr til undervandsjagt. Den er gratis og beskriver kort og præcist hvad du skal se efter når du køber de forskellige stykker af udstyr. Der er også links (reklamelinks) til de stykker udstyr jeg selv bruger (eller har brugt) og kan stå inde for.

E-bogen er en slags reklame på tværs af webshops for de produkter jeg bedst selv kan lide og som er testet. Få den tilsendt ved at indtaste din mail herunder.

Artiklen fortsætter herunder

E-bog: Uv-jagt udstyr : 0 kr

  • Tjeklister til når du vælger udstyr 
  • Personlige anbefalinger 
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den nu

E-bogen sendes til din inbox uden betaling. Du kan selvfølgelig altid afmelde din email senere.  

Harpunen

Harpun

Harpun til undervandsjagt

Nok det sejeste stykke udstyr og det ender ofte med at undervandsjægere bruger mest tid og penge på deres harpun, men sandheden er at verdenseliten i undervandsjagt bruger ganske simple, men meget solide og driftsikre harpuner til at lande store fisk med.

Jeg har selv brugt adskillelige harpuner til en vejledende pris under 1000kr til at vinde mange konkurrencer og skyde mange flotte fisk med.

Selvfølgelig er jeg også vild med flotte, seje og vilde harpuner, men jeg ved også at det vigtigste er at skidtet virker, sigter præcist og sjældent går i stykker (og at det let kan fikses når en af delene skal udskiftes.)

Se mine anbefalinger af harpuner her

Dykkermasken

DykkermaskeDykkermasker til undervandsjagt er kendetegnede ved  at de har lille indre volumen. Det vil sige at de har et lille luftrum foran øjnene.

Det medfører at der skal bruges mindre luft på at trykudligne dem og at udsynet til højre og venstre ofte vil være større da øjnene sidder tættere på glasset.

En maske til uv-jagt bør også have et skørt der ikke gennemsigtigt da man ellers kan risikere at blive blændet af solens reflekser når man ligger i  overfladen og hviler mellem neddykningerne.

Se mine testede og anbefalede dykkermasker til uvjagt


Snorklen

Snorkel

Snorkel

Snorklen skal i mine øjne være et stift rør uden ventiler, lukkemekanismer og andet lir. Den skal bare have et behageligt mundstykke og så ellers kunne tåle at blive kørt over af en traktor uden at tage skade.

Farven er underordnet, men mange foretrækker den sort eller i camouflagefarver. Enkelte kan bedre lide en hidsig neonrød af hensyn til synlighed i overfladen så man undgår at blive overset af både og andre vandbrugere.

Hold din snorkel simpel.

Se mine testede og anbefalede snorkler her


Våddragt til undervandsjagt

Våddragten til uvjagt bør være det stykke udstyr man bruger flest penge på (i hvert fald i starten). Det er dragten der holder dig varm og netop den egenskab er super vigtig i forhold til at få en god oplevelse.

Du bør vælge en 7mm til uv jagt i Danmark. Så holder dig varm mindst et par i timer fra midt april til slut december. Som din første våddragt bør du vælge at have nylon på ydersiden og en eller anden form for coating på indersiden. En våddragt til uv jagt er altid todelt og med integreret hætte og uden lynlås.

Spar ikke penge på din våddragt – det er i udgangspunktet det vigtigste stykke udstyr. At holde sig varm nok er alfa og omega i forhold til at få en god oplevelse med at dykke i Danmark og være i vandet i mange timer er altafgørende for at blive en god undervandsjæger.

Se mine testede og anbefalede våddragter her


Svømmefødderne (finnerne)

svømmefødder til uv jagtFor mig personligt kan jeg bedst lide bløde svømmefødder og jeg anbefaler alle begyndere at vælge de blødeste blade, det skal nok blive hårdt for ankler og bentøj alligevel.

Svømmefødder til uvjagt skal være helfodsfinner (modsat hælremsfinner).

Finner til uvjagt er lange og synes enormt lange når man ser dem første gang – det er helt tydeligt ikke snorkelfinner der er at gøre med.

Der er 3 typer af materiale når det kommer til finnebladene og jeg vil anbefale plastik til begyndere, glasfiber til øvede og kulfiber de ambitiøse.

Plastik er billigst, glasfiber dyrere og kulfiber er dyrest.

Jeg undervandsjager selv med glasfiber eller kulfiberfinner. Jo dybere jeg skal dykke jo stivere finnerne (men selv de blødeste finner er ganske fine ned til 18-20 meter).

Se mine testede finner og øvrige anbefalinger her


Bly og blybælte til uvjagt

Blybælte og blyvest til uvjagt

Uvjægeren forrest har blyvest og blybælte på.

Da man både har opdrift fra luften i lungerne og fra neoprenmaterialet i handsker, sokker og våddragt så kræver det en del bly for at man kan komme ned under overfladen.

Blyet skal være i 1-2 kilos klodser og sidde på et gummibælte (ikke nylonbælte) så det ikke rutsjer rundt på kroppen.

Blybæltet skal placeres nede på det øverste af baller, og man kan altid kende en begynder på at have sat bæltet rundt om maven ( det medfører ondt i lænden og vejrtrækningsbesvær).

Sørg for at dine blyklodser er sorte – ikke gule… Man kan også vælge at benytte en blyvest eller harnisk for at få noget af blyet væk fra lænden.

Se de anbefalede løsninger for bly og blybælter her


Dykkerkniven til uv-jagt

Som undervandsjæger er din dykkerkniv både et våben, en afliver og et sikkerhedsværktøj. Det er faktisk et meget vigtigt stykke udstyr.

Jeg oplever ofte at tabe min kniv når jeg ikke har et setup hvor låsemekanismen er god, eller en snor i den.

Knive ruster i saltvand og bør skylles af i ferskvand efter brug. I tillæg til en kniv bør man have en linecutter hvis man sidder fast i reb, garn, net eller andet snoreværk.

Se de anbefalede dykkerknive her


Dykkerbøjer – torpedobøjer og svømmebøjer

Dykkerbøje og bøjeline

Dykkerbøje og bøjeline

Alt efter om du skal svømme fra langt ud fra kysten, på bådtur eller skal snorkle ud langs en havnemole (eller på storvildttur efter gigantiske tropiske fisk) så skal du bruge forskellige bøjer og forskellige bøjeline set-ups.

Jeg vil anbefale dig altid at bruge en bøje og altid med et gyldigt, synligt dykkerflag – det er bogstaveligt talt livsfarligt at undervandsjage uden dykkerbøje.

Svømmebøjer er gode til konkurrencer eller ture hvor man kommer langt omkring og kommer langt fra land. Der kan være mad og drikke og reserveudstyr på en svømmebøje. En torpedobøje vil altid være førstevalget, den kan det hele – men har ikke så gode muligheder for opbevaring som en svømmeflåde.

Torpedobøjer er billigst, svømmebøjer er dyrest og de tropiske set-ups efter meget store fisk vil ofte være de allerdyreste.

Se de testede og anbefalede dykkerbøjer her


Neoprensokker

Sokker (i modsætning til støvler) giver fuld bevægelighed i anklen og og glider let ned i en fodlomme til din svømmefod. Havet i Danmark er så køligt at man har brug for at holde sine fødder og tæer varme med en god isolerende neoprensok.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på at neoprensokker går i stykker hvis du går langs kysten på land med dem. De skal tages af og på i vandkanten hvis de skal holde mere end til 5-10 dykkerture. Du kan også beholde sokkerne på og brue et par strandsko / badesandaler på land.

Man kan godt nøjes med 3mm eller 5mm i de varme måneder, men om vinteren er det nødvendigt at gå op i en 7mm tykkelser. Læg mærke til at det kan betyde at man skal bruge forskellige størrelser af fodlommer til de forskellige neoprentykkelser.

Se udvalget af testede neoprensokker


Dykkerhandsker til undervandsjagt

Mere end til nogen anden form for dykning er handskerne en væsentlig del af sikkerhedsudstyret når det handler om undervandsjagt.

Som uv-jæger har man at gøre med en harpun – og det er en kendt skade at elastikken smutter henover fingrene og et metalstykke skaber en dyb flænge i hånden. Desuden har man at gøre med sprællende fisk og en skarp dykkerkniv. Sidst men ikke mindst så bruger uvjægere også i højere grad at holde fast i sten, bropiller, vragdele og lignende når de sniger sig ind på byttet, og det kan let give skader på den bare hud hvis man ikke er beskyttet af sine handsker.

Selvfølgelig er det også vigtigt at handskerne er varme. I de kolde vintermåneder er det afgørende at have nye varme handsker uden huller hvis man skal kunne holde ud at dykke i mere end 30 minutter.

Se udvalget af testede dykkerhandsker til uvjagt


Dykkerbutikker med undervandsjagt

Der findes 5-10 dykkerforretinger der har specialiseret sig i viden og salg af undervandsjagt udstyr.

Du kan finde et godt udvalg og forvente god vejledning i følgende dykkershops.

Kingfish

Dykker-butikken

Prodive

Frozen Palmtree

Diving2000

Uvjagtpro


Se også Uvjaegerens partnerbutikker her

E-bog: Uv-jagt udstyr : 0 kr

  • Tjeklister til når du vælger udstyr 
  • Personlige anbefalinger 
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den nu

E-bogen sendes til din inbox uden betaling. Du kan selvfølgelig altid afmelde din email senere.  

Se også:

26 replies
  1. Stefan Borre-Gude
    Stefan Borre-Gude siger:

    Hej

    Super artikel om udstyr til uv-jagt. Jeg overvejer at starte og vil gerne have din udstyrsliste. Jeg har tilmeldt mig nyhedsbrevet men modtager desværre ikke nogen liste.

    Kan du sende den manuelt? Tak.

    Svar
  2. ole clement
    ole clement siger:

    hej morten
    er lige sprunget ud af skabet som uv jæger men har desvære købt lidt forkert osv så ville gerne have sendt dit forslagtil grej hvis det er muligt,plus en forspørgesel ang handel over i diveinn hvad med told og skat osv ????
    mvh ole Clement

    Svar
    • Morten Rosenvold Villadsen
      Morten Rosenvold Villadsen siger:

      Hej Ole,
      Diveinn ligger i EU, så ingen problemer der med told og ekstra skat.
      Jeg har lavet en liste her med billigt grej der fra her:
      http://bit.ly/1ft3Tr8
      Ellers kan du hente min udstyrsliste her på siden.
      Vh
      Morten

      Svar
      • ole clement
        ole clement siger:

        hej hej det var sgu hurtig respons,tak for det og jeg er igang med at bestille der fra, fed fed side ;O) men henter oz liige din udstyrsliste tak for hjælpen …mvh ole c

        Svar
      • Jon Barth Hansen
        Jon Barth Hansen siger:

        Hej Morten.

        Jeg er ligeledes ret grøn i gamet og skal også bruge en ny- og rimelig billig våddragt. Jeg kan se på den du tidligere har lagt op, at det er en dragt på 7 mm (http://bit.ly/1ft3Tr8). Er det en to-delt dragt og opfylder den alle kriterier, der er ved en god våddragt? Jeg tænker her på følgende:

        Har læst om to udgaver af todelte dragter, hvoraf “high waist” skulle være klart at foretrække? (Den anden hedder vidst nok “Long John”)

        Er den bygget med nylon på ydersiden, så jeg ikke ødelægger den første gang?

        Og vigtigst af alt, er der en fordel ved at give 500-1000 kr. mere for en våddragt? Som sagt er jeg ret ny i gamet og ønsker derfor heller ikke at bruge alt for mange penge på udstyr endnu. Jeg har dog anvendt en tri-svømmedragt indtil nu, og jeg kan mærke på mig selv, at den ødelægger en stor del af glæden, når jeg fryser mv.

        Et lille ekstraspørgsmål – Har du en kniv på dig, når du jager? Jeg tænker mest ift. sikkerhed med line osv?

        Med venlig hilsen
        Jon

        Svar
        • Morten Rosenvold Villadsen
          Morten Rosenvold Villadsen siger:

          Hej Jon,
          Ja, dragten jeg linker til er en 2-delt dragt. Som jeg skriver så har jeg ikke konkret erfaring med lige den, men fra hvad jeg kan se så: Ja, den opfylder alle kriterierne, high waist er nemlig at foretrække – og ja, den har nylon yderst. Jeg har selv kommet med to andre forslag til dragter jeg har prøvet af selv her og har mere erfaring med: http://bit.ly/U8kY1n. Men førstnævnte ser altså rigtig god ud til prisen.
          De dragter jeg selv har haft har også været gode til prisen, men det er svært at bedømme om 500 kr kan retfærdiggøres. Hvad jeg med sikkerhed kan sige – og som du også selv har opdaget så er det at en god dragt er noget af det vigtigste for at få en god oplevelse – og det betyder også at man er i vandet (med fornøjelse) længere tid af gangen og derfor får man flere oplevelser og udvikler sig hurtigere.

          Ja, jeg har altid en dykkerkniv i blybæltet: https://undervandsitetet.dk/minuvjagtkniv

          God fornøjelse!
          Morten

          Svar
  3. Kristian Mau
    Kristian Mau siger:

    Hej Morten,

    Jeg er uerfaren inden for undervandsjagt, men er interesseret i at prøve kræfter med disciplinen. I den forbindelse har jeg brug for en harpun og vælger at følge dit eksempel og købe en Omer Cayman 2000 af 75 centimeters rørlængde. Jeg kunne dog godt tænke mig at vide, om spyddet tilhørende anførte harpun er forbundet til harpunen ved en linie eller ej. Håber du kan besvare mit spørgsmål. På forhånd tak.

    Venligst
    Kristian

    Svar
    • Morten Rosenvold Villadsen
      Morten Rosenvold Villadsen siger:

      Hej Kristian,
      Ja, der følger et spyd med og der følger også den line der forbinder harpunen med spyddet. Du skal blot bruge en tang til de “metalklemmer” (crimps) som også følger med pakken.
      God fornøjelse!
      Morten

      Svar
  4. Rune Laursen
    Rune Laursen siger:

    Hej Morten

    Har dyrket lidt uvjagt for ca 10 år siden og har fået lysten til at genoptage denne fantastiske hobby.

    Skal have mig en ny våddragt da den jeg har er krympet i vask.. Er lidt i overvejelser omkring valg af tykkelse 5 kontra 7 mm.

    Kan en 7 mm blive for varm om sommeren? og vil en 5 mm forkorte sæsonen for meget fordi den bliver for kold?

    Vil gerne have en som man kan holde varmen i og som ikke indskrænker sæsonen.

    Mvh

    Rune

    Svar
    • Morten Rosenvold Villadsen
      Morten Rosenvold Villadsen siger:

      Hej Rune,
      Tak for kommentaren.
      Fedt at du er på vej tilbage til havet igen!
      Jeg ville vælge 7mm, du kan altid lukke lidt vand ind i dragten om sommeren.
      Alternativt kan du købe 5mm og så investere i en indervest der lige kan give lidt længere sæson.
      5mm = juni-start november.
      7mm = april-slut december.
      Hvis du gerne vil have en dragt der holder dig varm og giver længst sæson skal du vælge en 7mm. Ingen tvivl – se evt. de dragter jeg linker til nederst i artiklen om våddragter. Dem kan jeg anbefale.
      Vh
      Morten

      Svar
  5. Peter poulsen
    Peter poulsen siger:

    Hej morten

    Tak for en meget informativ hjemmeside. Jeg harpunfiskede i min ungdom i middelhavet, men har aldrig rigtig troet det var noget man kunne i DK. Det ved jeg nu er en fejl. Jeg købte i går et håndspyd og en harpun, og vil de kommende uger fiske (jage?) fra hornbæk området.. Kan du give mig et fif om tidspunktet på dagen og vindforhold for den gode jagt og hvad det er muligt at finde på denne tid af året? Jeg har det øvrige udstyr, er både certificeret dykker og landjæger og håber den generelle viden heri giver mig en fornmmelse for sporten til at komme i gang. På forhånd tak

    Svar
    • Morten Rosenvold Villadsen
      Morten Rosenvold Villadsen siger:

      Hej Peter,
      Tidspunktet på dagen ved Hornbæk er ikke så vigtigt da de primære fisk her er fladfisk. Dog kan der være multer langs områder med sten på lavt vand og så er stille vejr, sol og eftermiddage det bedste. Om natten er der ørreder og der er fralandsvind eller svag vind bedst af hensyn til sigtbarheden tæt på land.

      God jagt, – og held og lykke med at vende tilbage til undervandsjagten. Husk fisketegn 🙂

      Vh
      Morten

      Svar
  6. Christian
    Christian siger:

    Hej Morten,
    Jeg har tænkt mig at begynde på noget fiskeri med spyd efter fladfisk men jeg har set at den normale trefork man køber er ulovlig at bruge i Danmark. Hvad er det for en spids jeg skal bruge istedet? og hvor kan jeg jeg skaffe sådan en?
    Mvh
    Christian

    Svar
    • Morten Rosenvold Villadsen
      Morten Rosenvold Villadsen siger:

      Hej Christian,
      I stedet for en trefork, skal du købe et spyd med enkeltspids. Det kan fås i de fleste dykkerbutikker.
      God jagt,
      Morten

      Svar
  7. Morten Laustsen
    Morten Laustsen siger:

    Hej.

    Jeg er ny til at gå til uvjagt 😉 og vil gerne have tilsendt din udstyrsliste. Samt om du har links til kurser og kunne anbefale nogle gode begynder spots

    Mvh Morten Laustsen

    Svar
  8. Jens Nørgaard Lauridsen
    Jens Nørgaard Lauridsen siger:

    Hej Morten
    Jeg er i gang med at skulle købe en ny (brugt) våddragt. Dragten er en todelt 5 mm model. Men mit problem er at jeg er et langt hyl på 193 og 81kg. I forhold til alle de dragtdimensioner som jeg kan finde, både på denne model men også andre, så ser det ud til at jeg skal have en xxl på grund af min højde, men en xl på grund af min vægt og mine bryst og hofte mål. Hvad skal man gå efter her? En tætsiddende dragt der stumper eller en dragt der passer i længden men som sidder løst (og vil dette kunne løses med en indervest)?
    Hilsen Jens

    Svar
    • Morten Rosenvold Villadsen
      Morten Rosenvold Villadsen siger:

      Hej Jens,
      Det er super svært at guide omkring når man ikke kan se dig eller dragten.
      Dem jeg kender med samme mål som dig har valgt en målsyet dragt. Hvis du skal købe 5 mm ville jeg vælge modellen hvor du også kunne have plads til en vest.

      Morten

      Svar
  9. Christer Pedersen
    Christer Pedersen siger:

    Hej Morten.

    Meget god side vedr. uv- jagt.

    Jeg er lige gået i gang, og jeg har anvendt din vejledning med udrustning, og læst næsten alt herinde om uv-jagt.
    Kigger dagligt forbi siden.

    Jeg har dog en forespørgsel vedr. harpun.
    Jeg synes det kunne være fedt, hvis der havde været en video med forklaring, info og brugerråd ved anvendelse og en gennemgang af en harpun evt. din egen.

    Jeg synes man som ny (jæger) mangler lidt info på det område!
    Hvad er en wishbone, hvordan lader man osv.

    Ellers tak for gode videoer, og info….

    Mvh C.

    Svar
  10. Morten Rosenvold Villadsen
    Morten Rosenvold Villadsen siger:

    Hej Christian,
    Tak for din kommentar!

    Du er ikke den første der har spurgt efter en video omkring harpun og hvordan man kommer igang. Det må jeg lave når jeg får tid – det ryger i hvert fald på listen.

    Vh
    Morten

    Svar
  11. Michael Nørgaard
    Michael Nørgaard siger:

    Hej Morten

    Jeg prøvede i sidste uge uv-jagt i forbindelse med et besøg hos en kammerat, og selv om at jeg ikke skød noget synes jeg det var rigtig spændende 🙂

    Derfor har jeg overvejet lidt at investere i alt udstyr.

    Jeg har fundet din fine liste med henvisninger til diveinn (https://undervandsitetet.dk/billigt-udstyr-uvjagt/). Dog synes jeg at priserne svinger lidt i forhold til dem som du skriver. Især svømmefødderne har en helt anden og højere pris.

    Er der mulighed for at du kan lave en opdateret liste? Jeg kan se den du har lavet der er fra februar 2014, så det kan jo også være, der er kommet nogle nyere og bedre ting i den samme prisklasse? bare en tanke, men det kunne jo være. Jeg er som dig selv da du startede studerende, så du ved jo at pengene ikke de største 😉

    Håber at du vil hjælpe, og at det ikke er til for meget ulejlighed.

    Med vendlig hilsen Michael

    Svar
    • Morten Rosenvold Villadsen
      Morten Rosenvold Villadsen siger:

      Hej Michael,
      Tak for din kommentar.

      Ja, priserne ændrer sig hele tiden og nogle af de varer jeg linker til har været særligt billige. Jeg kommer ikke til at lave en opdateret liste hver gang priserne ændrer sig, men siden hen har jeg udgivet en e-bog med lidt mere generelle guidelines, og udfra den kan man så finde et produkt der passer i pris og kvalitet.

      Du kan hente bogen på http://uvjagtudstyr.dk

      Har du konkrete spørgsmål så skriv gerne her – eller send en mail

      Vh
      Morten

      Svar
  12. Karsten Krog
    Karsten Krog siger:

    Hej Morten,

    Jeg vil gerne investere i en fridykkercomputer, men det er jo en jungle…

    Jeg vil gerne have noget jeg kan bruge i min dagligdag – såvel på UV-jagt.
    Har du nogen tanker om hvad jeg skal gå efter? Jeg har kigget på følgende modeller:
    – Cressi Drake Titanium
    – Suunto D4f
    – Mares Smart Apena

    Er det en smagssag eller kan du pege på den “bedste”?

    Mvh Karsten

    Svar
    • Morten Rosenvold Villadsen
      Morten Rosenvold Villadsen siger:

      Hej Karsten,
      Jeg har selv dykket med Suunto D4 i 8 år. Den har holdt imponerende godt og jeg har ikke manglet noget i hverken funktion eller noget andet. Du kan købe den her eller her
      Vh
      MOrten

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *