Skriv en mail til [email protected]

Telefon: +45 2721 9043 efter aftale.

Undervandsitetet.dk

v/ Morten Rosenvold Villadsen

Fulgsangpark 128, 3520 Farum

Danmark

CVR: 32640206
Kontonummer : 5336 0325658

IBAN kontonummer : DK4653360000325658
SWIFT-adresse/BIC : ALBADKKK

———————————–

Hvordan tjener Undervandsitetet penge?

Først og fremmest er Undervandsitetet en virksomhed drevet af lyst, passion – og ikke med de store indtægter for øje.

Indtægterne er et sammensurium af mange bække små der til sammen danner nogle tusinde om måneden der kan retfærdiggøre at der bruges så meget tid på projektet – som tilfældet er.

Morten giver privatundervisning i fridykning og holder foredrag i dykkerklubber, butikker, firmaer og foreninger.

Derudover tjener Undervandsitetet penge ved at afholde kurser i fridykning og kurser i undervandsjagt. Enkelte firmaevents bliver det også til.

Bøger

Undervandsitetet har i 2014 udgivet ‘Hold Vejret – en bog om fridykning’ der kan købes i webshops, boghandlere og dykkerbutikker. Bogen var finansieret af brugere af Undervandsitetet der lavede 446 forbestillinger og på den måde sikrede at niveauet for tryk, papir, layout blev så højt at bogen nu står som et førende værk på området.

Læs mere om ‘Hold Vejret’ her

I 2019 udgav Morten Rosenvold Villadsen bogen “Undervandsjagt” på Peoples Press. Bogen er allerede rost af læsere og anmeldere og ser ud til at blive en endnu større succes en bogen om fridykning.

Læs om “Undervandsjagt” her 

I øvrigt

Undervandsitetet.dk har samarbejdsaftaler med forskellige webshops omkring henvisninger og salg af dykkerudstyr, bøger og elektronik mm. Der er tale om et provisionbaseret samarbejde der IKKE skaber et højere pris for kunderne, men finansierer indhold og drift af undervandsitetets omfattende hjemmeside.

Denne form for samarbejdsaftaler, særligt udbredt blandt folk der laver blogs, kaldes affiliate marketing og er eksempelvis også den form for finansiering som store prissammenligningssider benytter sig af. Det er en klassisk måde at tjene penge online.

Hvis du ikke ønsker at være en del af dette kan du slette dine cookies inden du køber. På den måde kan du ikke spores og Undervandsitetet vil derfor ikke modtage nogen henvisning kommission. Det står alle frit for. læs mere om dette i vores privatlivspolitik.

Ønsker du at støtte Undervandsitetet?

Ønsker du derimod at støtte Undervandsitetet – så skal du blot gå via et af de henvisningslink der findes på siden umiddelbart før du køber for at sikre dig at dine køb er med til at Undervandsitetet skaber mere indhold i fremtiden som du kan nyde godt af.

Andre sites der har støttet undervandsitetet er kondition.dk og søvneksperterne.dk

Tak for opbakning!

Hvor kan jeg finde mere?

Du kan også finde Morten Rosenvold Villadsen og Undervandsitetet her

Facebook

Instagram

Youtube

E-bog: Uv-jagt udstyr : 0 kr

  • Tjeklister til når du vælger udstyr 
  • Personlige anbefalinger 
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den nu

E-bogen sendes til din inbox uden betaling. Du kan selvfølgelig altid afmelde din email senere.  

4 replies

Kommentarer er lukkede.