IMG 8204 800x321 - Inspiration til vintertræningen

Inspiration til vintertræningen

Legen du har leget hele dit liv har fået et tvist som jeg opfandt på en træningsaften for et par år siden i Københavns Undervandsjagtklub. Som undervandsleg kan “Sten, saks, papir” blive den ting som holder din motivation oppe til de lange mørke træningsaftener i klubben hvor formen skal holdes vedlige.

Øvelsen træner CO2 tolerance, orientering og mentalt fokus (trods høj CO2 og kontraktioner). Det er en skæg leg som i sig selv kan motivere og være en god slutning på en træningssession.

Sten, saks, papir – under vandet

Man behøver ikke at være fridykker eller undervandsjæger for at være med – men det hjælper! Se legen herunder hvor jeg har optaget USGs fridykkere. Video i lækker HD kvalitetet!

 

Hvis man skal gøre legen lettere, kan man tillade flere vejrtrækninger i overfladen eller ændre på andre regler. Den hårdeste version er uden finner, uden bly, med én vejrtrækning og med svømmende start i bassinet.

Legen træner neddykning, undervandsorientering, trykudligning, CO2 tolerance og er samtidig motiverende i sig selv. God vintertræning!

Læs mere omkring fridykning 

Morten Rosenvold Villadsen

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *