Home / Blog / Inspiration til vintertræningen

Inspiration til vintertræningen

Legen du har leget hele dit liv har fået et tvist som jeg opfandt på en træningsaften for et par år siden i Københavns Undervandsjagtklub. Som undervandsleg kan “Sten, saks, papir” blive den ting som holder din motivation oppe til de lange mørke træningsaftener i klubben hvor formen skal holdes vedlige.

Øvelsen træner CO2 tolerance, orientering og mentalt fokus (trods høj CO2 og kontraktioner). Det er en skæg leg som i sig selv kan motivere og være en god slutning på en træningssession.

Sten, saks, papir – under vandet

Man behøver ikke at være fridykker eller undervandsjæger for at være med – men det hjælper! Se legen herunder hvor jeg har optaget USGs fridykkere. Video i lækker HD kvalitetet!

 

Hvis man skal gøre legen lettere, kan man tillade flere vejrtrækninger i overfladen eller ændre på andre regler. Den hårdeste version er uden finner, uden bly, med én vejrtrækning og med svømmende start i bassinet.

Legen træner neddykning, undervandsorientering, trykudligning, CO2 tolerance og er samtidig motiverende i sig selv. God vintertræning!

Læs mere omkring fridykning 

Morten Rosenvold Villadsen

About Morten Rosenvold Villadsen

Morten Rosenvold Villadsen er en af Danmarks bedste fridykkere og undervandsjægere. Morten er uddannet AIDA fridykkerinstruktør og kan dykke til 80 meters dybde og holde vejret i mere end 7 minutter. Morten har siden 2007 været på landsholdet i enten fridykning eller undervandsjagt.

2 comments

  1. Ole Sørensen

    Videoen som skal vise , sten,saks,papir træning vises ikke hvis man bruger iPad .

    Ole

  2. Ole Sørensen

    Videoen som skal vise , sten,saks,papir træning vises ikke hvis man bruger iPad .

    Ole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*