Home / Blog / Ib Michael – uvpodcast #47 – Mit liv som undervandsjæger
FB IMG 1567011278478 620x330 - Ib Michael - uvpodcast #47 - Mit liv som undervandsjæger

Ib Michael – uvpodcast #47 – Mit liv som undervandsjæger

 
Foto: Sidste Stephensen

Podcast widget

Ib Michael har altid været  en vandhund – her er historien

Ib Michaels bog “Rejse i Koralhavet” er et rids gennem Mik’s liv under vandet. De mange dykkerture med Troels Kløvedal, undervandsjagteksepditioner med gamle venner fra koralsandsbugten i Thailand og alt der imellem.

Jeg, Morten Rosenvold Villadsen, læste for nyligt bogen (anbefales!) og har i denne podcast, uvpodcast #47, interviewet ham om dels bogen og dels hvordan interessen for livet under vandet har udviklet sig.

I afsnittet støder vi igen på Leif (der også var med i #45) og Leifs søn, Bjørn, der lærte at undervandsjage i Stillehavet og skyde groupers og jacks ned til 15 meters dybde som 11 årig.

Lyt med!

Sponsor

Søsporten sikkerhedsråd er sponsor af denne episode sammen med Kingfish dive and travel. 

logo soesport - Ib Michael - uvpodcast #47 - Mit liv som undervandsjæger

 

visbanner - Ib Michael - uvpodcast #47 - Mit liv som undervandsjæger

Lyt til afsnit #47

– du kan også høre podcasten på din android eller iPhone… (Find din podcast app frem og søg eksempelvis på “fridykning”).

Uvpodcast kan du også høre på Spotify.

Her kan du se listen med alle afsnit og udsendelser: uvpodcast.dk

Feed til uvpodcast er: https://undervandsitetet.dk/feed/podcast/

 

Dagens tema

Ib Michael – mit liv som undervandsjæger

rejse i koralhavet 356494 179x300 - Ib Michael - uvpodcast #47 - Mit liv som undervandsjægerI denne podcast er jeg taet til nordkysten af Sjælland hvor Ib Michael har et hus med en skøn have og en lille skrivehytte.

I interviewet taler vi meget om etikken, miljøet, og om hvordan at mange af de oplevelser vi har under vandet er svære at beskrive – og hvad gør man så som forfatter?

Man må digte! Altså digte i poetisk forstand, bruge sproget kreativ t så det matcher bedst muligt det man forsøger at udtrykke.

Det har i høj grad været en udfordring, og det er spændende at høre Miks tanker om dette.

Køb “Rejse i Koralhavet” her

Del det endelig videre

Kender du undervandsjægere, eller fans af Ib Michael, så send dem endelig denne podcast, så den kan komme ud til så mange som muligt.

Vi høres ved!

(hvis du synes Uvpodcast er fedt, så del det meget gerne med dine venner! – og gå via links her på siden når du køber udstyr).

Støt uvpodcast!

Husk at du frivilligt kan støtte uvpodcast med et selvvalgt beløb som tak for indsatsen.

Det kan du gøre på Uvpodcast.10er.dk – og alle beløb er meget velkomne.

Vi vil gerne lave flere udsendelser og håber på denne måde at få hjælp til at få finansieret produktionen. Vil du donere et par kroner? (også muligt via MobilePay 2721 9043)

Støt uvpodcast her!

Supporters får adgang til den lukkede Facebookgruppe hvor vi deler mere fotos, info og backstagestuff!

Tak

Du kan læse mere om projektet på uvpodcast.dk

About Morten Rosenvold Villadsen

Morten Rosenvold Villadsen er en af Danmarks bedste fridykkere og undervandsjægere. Morten er uddannet AIDA fridykkerinstruktør og kan dykke til 80 meters dybde og holde vejret i mere end 7 minutter. Morten har siden 2007 været på landsholdet i enten fridykning eller undervandsjagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

/** * Change number of products that are displayed per page (shop page) */ add_filter( 'loop_shop_per_page', 'new_loop_shop_per_page', 28 ); function new_loop_shop_per_page( $cols ) { // $cols contains the current number of products per page based on the value stored on Options -> Reading // Return the number of products you wanna show per page. $cols = 28; return $cols; }