Johan Nielsen og Morten Villadsen

Hvem er Morten og Johan? Uvpodcast 002

uvpodcast coverPræsentation af Morten og Johan

Undervandsitetets podcast – uvpodcast.dk – genopstår efter første enlige episode og derefter 2 års pause.

Fremover håber vi at udkomme med minimum 10 podcasts årligt. I studiet i denne episode er Morten Villadsen og Johan Nielsen og da vi regner med at være værter de næste afsnit også, har vi valgt at dagens tema er at vi præsenterer os i forhold til hvordan vi selv kom i gang med fridykning og undervandsjagt.

Afsnittets sponsor er Laanekassen.dk – lån penge nu der formidler lån til private og guider til privatøkonomi.

Lyt til uvpodcast episode 2 her:

Indsættelse af medie" style="font-size: 14px; width: 95%; height: 80px;" onfocus="this.select();">

Sådan hører du uvpodcast

Hvis du er Mac-bruger eller har en iPhone, så kan du downloade den app i App Store der hedder “podcast”. Så skal du bare søge på “fridykning” eller gå til dette link og skrive dig op til at abonnere. Det koster ikke noget.

Hvis du bruger Android kan jeg anbefale Podkicker – eller Podkicker Pro (men der findes også andre podcast-apps) og der kan du også søge på “fridykning” eller du kan manuelt indtaste vores feed her:

https://undervandsitetet.dk/feed/podcast/

– og så får du besked så snart vi kommer med nye afsnit.
Det er ganske gratis og når man har det oppe at kører, finder man hurtigt ud af hvor mange andre fede podcasts der ligger derude…

Du er selvfølgelig også velkommen til at høre podcast her på siden.

Støt uvpodcast!

Det kan støtte uvpodcast som tak for indsatsen. Gør det på Uvpodcast.10er.dk – og alle beløb er meget velkomne.

Vi vil gerne lave flere udsendelser og håber på denne måde at få hjælp til at få finansieret produktionen.

Vil du donere et par kroner per udsendelse?

Læs mere her

Tak!

Siden sidst:

Johan fortæller om hvordan han forsøgte (sammen med uvjagt.tv) at fange nogle vintertorsk i Øresund. Du kan se videoen her:

Dagens spørgsmål:

Hvordan træner man sig til at fridykke dybt?

Fremover ønsker vi at lytterne stille spørgsmålene, men indtil vi har fået nogle lytterspørgsmål ind (bare skriv i kommentarerne herunder) så finder vi selv på spørgsmål.

Dagens spørgsmål handler om at Morten fortæller om hvordan han trænede sig op til at nå 81 meters dybde til verdensmesterskaberne i Nice, 2012. Det ender med at blive et så langt svar at vi har besluttet os for at uddybe emnet i en anden episode senere.

Dagens tema:

Hvem er Johan og Morten?

Hver podcast kommer fremover til at have et forudbestemt tema og da vi netop er gået i gang med at lave en række podcast sammen, så har vi bestemt os for at starte med en præsentation af os som værter.

Johan Weddel Nielsen

JohanJohan startede med at snorkel og undervandsjage som barn for 15-20 år siden. Han fortæller i dette afsnit om sine første fisk med harpun (skrubber og karpe!) og om hvordan han har rejste rundt og undervandsjaget i hele verden.

Johan har også dyrket undervandsjagt på konkurrenceplan og har vundet en række mesterskaber i Danmark og Norden. I øjeblikket er Johan den mest succesfulde undervandsjæger i Danmark når det handler om konkurrencer. Du får hele historien her, men der kommer endnu flere røverhistorier fremover.

Til daglig arbejder Johan i konsulentfirmaet Aquamind og i december måned sælger han juletræer.

Morten Rosenvold Villadsen

Morten Villadsen

I denne episode fortæller Morten om hvordan han kom i gang med at undervandsjage og fridykke ved at sammen med sin bror, Mikkel, snorklede ved sine forældres Sommerhus i Bjerge Strand og fangede fladfisk. Senere hen rejste Morten til Dahab, Egypten for at blive en dygtig fridykker. Siden 2007 har Morten været på landsholdet i enten fridykning eller uvjagt, vundet mesterskaber og sat danmarksrekorder. Du får hele historien her.

Til daglig arbejder Morten i idrætsforeningen SSB på Vesterbro (Morten arbejde i SSB frem til 2016), men driver også Undervandsitetet.dk som en lille sidegesjæft (Undervandsitetet er nu fuld tid) og skrev i 2010-2014 bogen ‘Hold Vejret‘.

 

Dagens tip:
dagens tip

Køb en flydedragt – så du kan holde varmen i de kolde måneder

Hvis du vil holde varmen i de kolde måneder, så er det en god ide at investere i en flydedragt. Vi forklarer i denne episode hvorfor.

En flydedragt behøver ikke at være særlig dyr, men den gør en stor forskel når du skal undervandsjage i de kolde måneder (december-april).

>> Flydedragt under 1000kr

Til dig der lytter! DEL og Skriv!

Vi vil gerne have dette podcast ud til så mange som muligt – og vi vil meget gerne have jeres feedback.

Du kan:

TAK!

Uanset så siger vi tak for at I vil lytte med og vi hører meget gerne fra jer!

Lyt til uvpodcast episode 2 her:

Indsættelse af medie" style="font-size: 14px; width: 95%; height: 80px;" onfocus="this.select();">
1 svar
 1. Frans
  Frans siger:

  Hej Morten

  Fedt podcast og en sjov ide! 😉
  Jeg har længe gået med et emne, som jeg er vildt nysgerrig på og nu hvor jeg er blevet opmærksom på jeres podcasts derinde, så håber jeg at I på et tidspunkt kunne lave et podcast omkring følgende:

  Hvordan oplevede du og Johan jeres første udtagelse og deltagelse på landsholdet i UV jagt og hvad mener I der skal til, for at komme til tops/landsholdsniveau som undervandsjæger (ud over selvfølgelig at kunne holde vejret længe og dykke dybt…)

  Tak for indslagene indtil videre og rigtig god weekend til jer 😉

  Mvh
  Frans

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *