Home / Blog / Fridykkerkursus i Bergen
IMG 2108 620x330 - Fridykkerkursus i Bergen

Fridykkerkursus i Bergen

At fridykke i Norge lyder måske som en kold fornøjelse, men vandtemperaturen er ikke et problem hvis man har en god dragt. Denne sommer var undervandsitetet.dk taget til Bergen for at undervise norske undervandsjægere i fridykning. Dette foregik i et samarbejde med Frivannsliv som har en butik ved vandet tæt ved Bergen.

Fridykning i Norge

Vi var to fridykkerinstruktører afsted og havde nok at se til. Frivannsliv.no driver en fridykkerbutik i Bergen og er nogle hyggelige mennesker. Dagene før og efter kurset gik ellers med at plukke kammuslinger og undervandsjage lidt. Det lykkedes os at bakse en video sammen med et indtryk af fridykkerkurset (se nedenfor) – og det bliver nok ikke sidste gang vi kommer til Bergen for at fridykke…

Læs mere om fridykning

 

Tilbage til forsiden

 

About Morten Rosenvold Villadsen

Morten Rosenvold Villadsen er en af Danmarks bedste fridykkere og undervandsjægere. Morten er uddannet AIDA fridykkerinstruktør og kan dykke til 80 meters dybde og holde vejret i mere end 7 minutter. Morten har siden 2007 været på landsholdet i enten fridykning eller undervandsjagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*