IMG 3241 scaled - Meditation med Peter P

Meditation med Peter P

Meditation og fridykning

Peter Pedersen var den første i verden til at dykke 200m med monofinne på ét enkelt åndedræt. Det var helt tilbage i 2003 og rekorden stod frem til 2005. Som en del af det danske fridykkerlandshold var Peter Pedersen med til at vinde verdensmesterskabet i 2006. Peter Pedersen er en af de helt store fridykkere i Danmark, men indstillede fridykkerkarrieren for nogle år siden. Nu fokuserer han på et af de værktøjer der gav ham succes som fridykker – meditation.

IMG 3241 1024x682 - Meditation med Peter PMeditation er en måde at tænke på. Et mentalt fokus på at komme ned i sin bevidsthed. Helt ind bagved tankerne. Meditation findes i alle de store religioner, men mest velkendt er nok den indiske civilisations version eller den buddhistiske. Meditation behøver dog ikke være bundet op på en religion eller en spiritualitet. Meditation kan bare være meditation. Peter kalder det “mental hygiejne”.

Hvis du er nysgerrig på meditation, så afholder Peter Pedersen 4 workshops denne sommer i København. Tilmeldingen foregår i udgangspunktet på Facebook, men har du ikke Facebook kan du også skrive en mail.

Et meditationsevent?

Først og fremmest skal du prøve at meditere! Peter forbereder dig grundigt så du bliver klar til en meditation, som er simpel og let tilgængelig. Det er noget som du vil kunne tage med dig hjem og bruge i din hverdag med det samme. Eventen skaber et åbent forum hvor du, hvis du har lyst, kan stille spørgsmål, så alle går hjem med en bred forståelse for meditation.
Eventen er for alle med interesse i meditation. Om du er erfaren eller nybegynder, så venter der dig en god og inspirerende oplevelse. Vi mødes ved Pavillionen i Fælledparken og finder et godt sted at sidde. Eventen er på ca. 1½ time og foregår udendørs, så medbring noget at sidde på – en pude eller et tæppe.

Læs mere om fridykning

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *