“Konkurrencen” – EM i Uv-jagt 2019 2/3 Uvpodcast #54

Podcast widget

EM i Undervandsjagt 2019 – “Konkurrencen”

EM skulle egentlig have været afholdt i Norge, men Danmark fik værtsrollen da vi fik muligheden. Det blev til et stort EM, men også dramatisk EM.

I denne miniserie på tre afsnit om EM i Undervandsjagt 2019 handler det om hvordan konkurrencen forløb til og hvordan vi hver især præsterede på dag 1 og dag 2.

Mesterskaberne foregik på Langeland og ved Storebæltsbroen hhv. Nyborg og Sprogø for damerne og herrerne.

Medvirkende i podcasten er Johan Wedel Nielsen, Morten Rosenvold Villadsen, Giacomo de Mola Podcasten er klippet og redigeret af Sune Rahbek. Musik og lyd af Tue Sander.

Første afsnit hed “Forberedelsen”. Næste afsnit hedder “Ulykken”.

 

Sponsorer

Shores – Langeland er sponsor på dette afsnit #54 af uvpodcast om “Konkurrencen” ved EM i Undervandsjagt. Stor tak til SHORES! Kontakt Uvpodcast hviss du er interesseret i at sponsere her.

 

 


Lyt til afsnit #54

Indsættelse af medie" style="font-size: 14px; width: 95%; height: 80px;" onfocus="this.select();">Indsættelse af medie" style="font-size: 14px; width: 95%; height: 80px;" onfocus="this.select();">Indsættelse af medie" style="font-size: 14px; width: 95%; height: 80px;" onfocus="this.select();">

– du kan også høre podcasten på din android eller iPhone… (Find din podcast app frem og søg eksempelvis på “fridykning”).

Uvpodcast kan du også høre på Spotify og Podimo.

Her kan du se listen med alle afsnit og udsendelser: uvpodcast.dk

Feed til uvpodcast er: https://undervandsitetet.dk/feed/podcast/


Siden sidst

Morten har slået årets kurser op i fridykning og undervandsjagt. Blandt et højskole kursus og forskellige kurser i fridykning og undervandsjagt. Kurserne kan alle ses her – og er så småt ved at blive fyldt op.

Dagens tema

Konkurrencen til EM i Undervandsjagt

Johan svømmede om kap med Kim Jattinen og en italiener. Morten svømmede om kapå med en gut fra Tyrkiet (der havde stærke ben), de fandt begge fisk i huler, men det var der også andre der gjorde og Mortens fisk var ikke den art han troede det var. Giacomo de Mola (italiener) svømmede til et vrag og fandt fine torsk i hulerne, mens Spanioleren Oscar fandt 5 torsk, 5 skrubber, 5 rødspætter og en slethvarre – og lagde sig i spidsen.

De andre nationer havde grebet scoutingen anderledes og mere systematisk an. Det gav dem helt klart nogle fordele, men vi kendte jo Langeland (skulle vi mene).

Not…

De var på mange måder bedre end os, og vi måtte os se slået af bedre atleter og bedre forberedelse.

Majbritt Olsen blev europamester

Efter en hård dag ved det sydlige Langeland fangede Majbritt godt med flade og en fin torsk og lagde sig i spidsen af konkurrencen efter dag 1 – og eftersom dag 2 blev aflyst på grund af ulykken (se uvpodcast 55) så vandt Majbritt altså de euro-afrikanske mesterskaber 2019. Godt gået!

Dagens spørgsmål

Du kan stille spørgsmål i kommentarerne herunder, så vil vi (så vidt muligt) tage dit spørgsmål op i en senere udsendelse og besvare det så godt vi kan.

Vi høres ved!

(hvis du synes Uvpodcast er fedt, så del det meget gerne med dine venner! – og gå via links her på siden når du køber udstyr).

Dagens tip

Støt uvpodcast!

Husk at du frivilligt kan støtte uvpodcast med et selvvalgt beløb som tak for indsatsen.

Det kan du gøre på Uvpodcast.10er.dk – og alle beløb er meget velkomne.

Vi vil gerne lave flere udsendelser og håber på denne måde at få hjælp til at få finansieret produktionen. Vil du donere et par kroner? (også muligt via MobilePay 2721 9043)

Støt uvpodcast her!

Supporters får adgang til den lukkede Facebookgruppe hvor vi deler mere fotos, info og backstagestuff!

Tak

Du kan læse mere om projektet på uvpodcast.dk

E-bog: Uv-jagt udstyr : 0 kr

  • Tjeklister til når du vælger udstyr 
  • Personlige anbefalinger 
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den nu

E-bogen sendes til din inbox uden betaling. Du kan selvfølgelig altid afmelde din email senere.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *