firmaeventEt firmaevent, foredrag eller en workshop der stiller skarpt på mentalt fokus, feedback og performance settings i forbindelse med fridykning og det at holde vejret.

Forløbet kan tilpasses din virksomhed.

Morten Rosenvold Villadsen er uddannet fridykkerinstruktør og har flere gange været Danmarksmester i både undervandsjagt og fridykning.

Morten har sat flere danmarksrekorder og undervist flere hundrede i vejrtrækning, vejrhold og mental træning.


Priser

  • Foredrag 5000 kr + moms og transport
  • Workshop fra 5000 kr + moms og transport
  • Firmaevent – (fridykning, uv jagt, længere forløb) aftales nærmere

Ring 3048 17 87 – eller kontakt via mailformular herunder:

[wpforms id=”11230″ title=”false” description=”false”]

en mail.

Gå til praktiske informationer

Fridykning som firmaevent

Fridykning – og særligt vejrholdning på tid – er et fantastisk redskab til at lære dig selv at kende i en presset situation. At holde vejret er lettere end du tror.

De simple værktøjer og den tætte forbindelse mellem teori og praksis giver dig hurtigt store fremskridt, men giver også anledning til at se på flere aspekter i hvad der skaber den bedste performance.

Det handler om at du mærker efter og skaber rammerne for den optimale præstation. Det bedste resultat. Den bedste oplevelse.

En fridykkersession der stiller skarpt på feedback, fokus og performance. De mentale teknikker som fridykkere bruger til at løse pressede situationer kan med stor relevans overføres til det professionelle arbejdsliv.

Feedback og coaching

Et vigtigt element i statisk fridykning (vejrhold på tid) er den feedback som fridykkerne kalder for coaching. Det er den feedback eller input der gør at vi genvinder troen på projektet og hvor vi ellers var tæt på at give op.

Det er helt afgørende for at vi kan performe maksimalt og overraske os selv med store præstationer. Fridykningens coaching er personspecifikt. Ingen har brug for den samme slags feedback. Et vigtigt element er derfor at man lærer sig selv at kende og selv sørger for at instruere sine omgivelser i at skabe de bedste performance settings. Det kan være svært. Men det lønner sig når ens omgivelser giver de bedst mulige forhold.

Hvad kommer der til at ske?

Vi skal holde vejret, vi møder grænserne, vi oplever at grænserne rykker sig. Hele tiden træner vi os i kunne holde vejret længst tid muligt. Eller få den bedste oplevelse. Mest mulig afslapning. Værktøjerne er feedback og performance settings. Vejrtrækning og afslapning. Viljestyrke og tillid. Sessionen foregår i en swimmingpool, bassin eller lignende.

Fridykning og sikkerhed

Fridykkersessionen bliver afholdt af Morten Rosenvold Villadsen. Morten er en erfaren, certificeret fridykkerinstruktør og danmarksmester og rekordholder i fridykning med lang erfaring i at undervise, uddanne og udvikle fridykkere. Alle sikkerhedsregler bliver overholdt, men der vil stadig være god mulighed for at udforske sine mentale og fysiske grænser.

Hvordan foregår det?

Eksempel på et firmaevent med fridykning

Indhold: Kort intro til fridykning. Øvelser med fokus på mentaltræning, sætte rammer, mærke grænser og strategier for at komme igennem ubehag.

Varighed: Ca. 1½ -4 timer

Max. deltagere: 16 (kontakt hvis der er særlige ønsker)
Udstyr: Vi holder vejret i plastikbaljer – og der er ikke behov for at skifte til badetøj. Alt udstyr stilles til rådighed af instruktøren.

Forplejning: Efter aftale.

Send en forespørgsel på dit event

[wpforms id=”11230″ title=”false” description=”false”]

 

Tidligere kunder

Deloitte Touche – KAEK

Carsten Brandt Personaleudvikling (CBPU)

Varde kaserne

DGI – Østjylland

Nordals efterskole

Chibal Film

Giv blod

Rønne Stålindustri

Samsø efterskole

Gerlev Idrætshøjskole

Kingfish

Decoshop

Amfora

Gå til praktiske informationer og booking af event