gopro7 - Billigt GoPro kameraDer kan ofte være flere hundrede kroner at spare på dit nye GoPro videokamera.

Priserne herunder opdateres automatisk og hentes fra de shops der har kameraet på lager. Her finder du det bedste tilbud på dit nye Gopro Kamera.

GoPro har længe sat standarden når det gælder actionkameraer worldwide. Med deres nyeste Gopro fortsætte de den linie.

Der kommer hele tiden nye Gopro kameraer – mon ikke også Gopro 9 og GoPro 10 er på vej i kulissen. Lige nu er GoPro 8 det sidste skud på stammen og altså det bedste GoPro kamera du kan få.

GoPro kamera 8 billigste pris?

Find den bedste pris her!


1. Find automatisk opdateret pris

  • 2. Gå direkte til webshop og køb GoPro 7 actionkamera

Lige nu fås den bedste pris her hos Dustinhome

GoPro Hero8 Black

ForhandlerLandPrisLæs mere
DK - Billigt GoPro kamera 2.649,00 button 1 - Billigt GoPro kamera

Se optagelser med Gopro black her

GoPro er er det bedste valg hvis du vil lave actionvideoer i HD over vandet eller under vandet.

GoPro kan tage ultra mange billeder i sekundet og har indbygget billedstabilisator. Se videoen herover og bliv inspireret til hvordan du kan bruge dit GoPro over eller under vandet. Desuden har Gopro fået lavet en superfed app hvor man kan redigere sine videoer og bruge et helt bibliotek af gratis musik som kan akkompagnere ens optagelser.

Så kan man optage videoen på kameraet, overføre trådløst til telefonen, redigere optagelserne på telefonen (og se dagens skud igennem) og til sidst sætte copyright clearet musik på, hvor det passer ind, og allersidst uploade til sociale medier, youtube, hjemmeside og så videre.

Er GoPro et vandtæt videokamera?

gopro7 - Billigt GoPro kameraJa, endelig er GoPro blevet vandtæt ned til 10 meters dybde, men det lille undervandshus man kan tilkøbe har fra start været vandtæt ned til 60 meters dybde.

På de første udgaver af Go Pro var der et buet fiskeøjelinse på kamerahuset der gjorde at alle undervandsoptagelser blev uskarpe. Det var først med GoPro 2 og siden GoPro 3 og 3+ at de flade linser gjorde at man kunne lave knivskarpe optagelser med video under vandet. GoPro5 er det sidste skud på stammen og er også et rigtig godt vandtæt videokamera.

GoPro 7 er vandtæt til 10 meters dybde og GoPro laver skarpe optagelser under vandet. Med undervandshus kan du tage det helt til 60 meters dybde!

Kan man tage fotos med et GoPro?

GoPro kameraerne er primært videokameraer. De kan godt tage fotos, men det er svært at få noget rigtig godt ud af det. Man kan selvfølgelig optage en masse videoer og lave fotos ud af stilbillederne i sit redigeringsprogram, men det er besværligt og det er langt fra sikker at resultatet bliver godt. Vil du også tage fotos under vandet vil jeg i stedet anbefale dig at se på et vandtæt kamera.

De fleste vandtætte kameraer kan også tage videoer, selvom man skal prøve at vælge mellem enten videooptagelser eller fotos – hvis man vælger et kamera der skal kunne lidt af hvert så bliver resultatet sjældent rigtig godt.

Videostabilisation i Gopro7

Det er især videostabiliseringen som er fantastisk i Gopro 7, med den funktioner det slut med de meget rystede videoer som man ofte kunne se når kameraet var påspændt en hjelm, en forskærm, et surfboard eller en dykkermaske. Videoerne med den nye 7er er simpelthen mere lækre og smooth at se på. Man kan selvfølgelig også slå funktionen fra hvis man ikke bryder sig om den.

De gamle modeller GoPro4, 5 og 6

Derudover findes “de gamle” Gopro kameraer selvfølgelig også stadig, men med den nye Gopro 7 må de falde kraftigt i pris indenfor en meget kort fremtid. Derefter bliver de ikke solgt nogen steder – og kan kun købes brugt. Der er ingen tvivl om at GoPro 7 er det bedste kamera indtil videre.

Alternativer til GoPro

Hvis du læser denne artikel om valg af undervandskamera så vil du se andre kameraer som Paralenz, der er et dyrere og i mine øjne mere robust og “smart” dykkerkamera med indbygget dybdemåler som man kan sætte til at automatisk tænde og slukke når man dykker ned (det er særligt lavet til dykning).

Et andet alternativ er Garmin VIRB der er et actionkamera som GoPro, men som jeg personligt synes har en fordel når det handler om at tage fotos (ikke video) – og som integrerer sig med Garmins andre produkter (GPS uret Descent eksempelvis).

Et sidste alternativ kunne være det mere traditionelle vandtætte og stødsikre pocketkamera Tough fra Olympus, hvor Tough Tg-5 og 6 er tilgængeligt i butikkerne. Et super rejsekamera der både tager gode fotos, laver fede videoer, er stødsikkert og vandtæt og har en god batterilevetid. Hvis jeg skulle backpacke i Asien ville jeg vælge et “Olympus Tough“.

Kongen af actionkameraer: GoPro

Ønsker du et klassisk actionkamera med masser af funktioner og som giver dig de helt særlige actionoptagelser, så er der ingen over og ved siden af GoPro, det er fortsat reference actionkameraet ( selvom der også er lavet ganske gode kopier).

Se priser på Gopro7 her

GoPro Hero7 Black

ForhandlerLandPrisLæs mere
DK - Billigt GoPro kamera 2.592,00 button 1 - Billigt GoPro kamera