Der kan ofte være flere hundrede kroner at spare på dit nye GoPro videokamera.

Priserne herunder opdateres automatisk og hentes fra de shops der har kameraet på lager. Her finder du det bedste tilbud på dit nye Gopro Kamera.

GoPro har længe sat standarden når det gælder actionkameraer worldwide. Med deres nyeste Gopro fortsætte de den linie.

Der kommer hele tiden nye Gopro kameraer – mon ikke også Gopro 10 og GoPro 11 er på vej i kulissen. Lige nu er GoPro 9 det sidste skud på stammen og altså det bedste GoPro kamera du kan få.

GoPro kamera 8 billigste pris?

Find den bedste pris her!


1. Find automatisk opdateret pris

 • 2. Gå direkte til webshop og køb GoPro 7 actionkamera

Lige nu fås den bedste pris her hos Dustinhome

GoPro Hero8 Black

Forhandler Land Pris Læs mere

Se optagelser med Gopro black her

GoPro er er det bedste valg hvis du vil lave actionvideoer i HD over vandet eller under vandet.

GoPro kan tage ultra mange billeder i sekundet og har indbygget billedstabilisator. Se videoen herover og bliv inspireret til hvordan du kan bruge dit GoPro over eller under vandet. Desuden har Gopro fået lavet en superfed app hvor man kan redigere sine videoer og bruge et helt bibliotek af gratis musik som kan akkompagnere ens optagelser.

Så kan man optage videoen på kameraet, overføre trådløst til telefonen, redigere optagelserne på telefonen (og se dagens skud igennem) og til sidst sætte copyright clearet musik på, hvor det passer ind, og allersidst uploade til sociale medier, youtube, hjemmeside og så videre.

Er GoPro et vandtæt videokamera?

Ja, endelig er GoPro blevet vandtæt ned til 10 meters dybde, men det lille undervandshus man kan tilkøbe har fra start været vandtæt ned til 60 meters dybde.

På de første udgaver af Go Pro var der et buet fiskeøjelinse på kamerahuset der gjorde at alle undervandsoptagelser blev uskarpe. Det var først med GoPro 2 og siden GoPro 3 og 3+ at de flade linser gjorde at man kunne lave knivskarpe optagelser med video under vandet. GoPro5 er det sidste skud på stammen og er også et rigtig godt vandtæt videokamera.

GoPro 7 er vandtæt til 10 meters dybde og GoPro laver skarpe optagelser under vandet. Med undervandshus kan du tage det helt til 60 meters dybde!

Kan man tage fotos med et GoPro?

GoPro kameraerne er primært videokameraer. De kan godt tage fotos, men det er svært at få noget rigtig godt ud af det. Man kan selvfølgelig optage en masse videoer og lave fotos ud af stilbillederne i sit redigeringsprogram, men det er besværligt og det er langt fra sikker at resultatet bliver godt. Vil du også tage fotos under vandet vil jeg i stedet anbefale dig at se på et vandtæt kamera.

De fleste vandtætte kameraer kan også tage videoer, selvom man skal prøve at vælge mellem enten videooptagelser eller fotos – hvis man vælger et kamera der skal kunne lidt af hvert så bliver resultatet sjældent rigtig godt.

Videostabilisation i Gopro7

Det er især videostabiliseringen som er fantastisk i Gopro 7, med den funktioner det slut med de meget rystede videoer som man ofte kunne se når kameraet var påspændt en hjelm, en forskærm, et surfboard eller en dykkermaske. Videoerne med den nye 7er er simpelthen mere lækre og smooth at se på. Man kan selvfølgelig også slå funktionen fra hvis man ikke bryder sig om den.

De gamle modeller GoPro4, 5 og 6

Derudover findes “de gamle” Gopro kameraer selvfølgelig også stadig, men med den nye Gopro 7 må de falde kraftigt i pris indenfor en meget kort fremtid. Derefter bliver de ikke solgt nogen steder – og kan kun købes brugt. Der er ingen tvivl om at GoPro 7 er det bedste kamera indtil videre.

Alternativer til GoPro

Hvis du læser denne artikel om valg af undervandskamera så vil du se andre kameraer som Paralenz, der er et dyrere og i mine øjne mere robust og “smart” dykkerkamera med indbygget dybdemåler som man kan sætte til at automatisk tænde og slukke når man dykker ned (det er særligt lavet til dykning).

Et andet alternativ er Garmin VIRB der er et actionkamera som GoPro, men som jeg personligt synes har en fordel når det handler om at tage fotos (ikke video) – og som integrerer sig med Garmins andre produkter (GPS uret Descent eksempelvis).

Et sidste alternativ kunne være det mere traditionelle vandtætte og stødsikre pocketkamera Tough fra Olympus, hvor Tough Tg-5 og 6 er tilgængeligt i butikkerne. Et super rejsekamera der både tager gode fotos, laver fede videoer, er stødsikkert og vandtæt og har en god batterilevetid. Hvis jeg skulle backpacke i Asien ville jeg vælge et “Olympus Tough“.

Kongen af actionkameraer: GoPro

Ønsker du et klassisk actionkamera med masser af funktioner og som giver dig de helt særlige actionoptagelser, så er der ingen over og ved siden af GoPro, det er fortsat reference actionkameraet ( selvom der også er lavet ganske gode kopier).

Se priser på Gopro7 her

GoPro Hero7 Black

Forhandler Land Pris Læs mere

 

43 replies
 1. Morten Rosenvold Villadsen
  Morten Rosenvold Villadsen siger:

  Jeg synes den vigtigste forskel er at GoPro 3+ modellen har længere batterilevetid (30%) og er mindre (20%) end Gopro 3.

  Derudover så kan GoPro3+ tage fotos i højere opløsning og der er generelt skuet op for videokvaliteten i forhold til opløsning og frames per sekund. Det er en opgradering på det tekniske område uden tvivl, men jeg er sikker på at det man kommer til at mærke som den største forskel i daglig brug (især under vandet) er batterilevetiden. At de andre ting følger med er så bare en ekstra bonus.

  Vh
  Morten

  Svar
  • Stefan Faber
   Stefan Faber siger:

   Hej Morten, vil nu sige at der er STOR foreskel på go pro 3 og 3+ ( begge black) i forhold til at optage i lowlight, man får markant bedre video og derved “grabs” af videoen fra 3+ Black..
   Da vi under vandet oftes ikke har så meget lyst som dem over vandet så er det extremt vigtigt at kameraet er så lysfølsomt som muligt..
   Husk også undervands filter så får vandet den rette farve 🙂
   mvh
   Stefan Faber

   Svar
   • Morten Rosenvold Villadsen
    Morten Rosenvold Villadsen siger:

    Tak for indspark, Stefan. God pointe omkring lysfølsomheden og med hensyn til filtre er det helt sikkert afgørende for korrekt farvegengivelse under vandet!

    Svar
 2. Rasmus
  Rasmus siger:

  Nu når i er undervandet, så skal der lys på for at få det bedste billede. Dog først efter 10-12 meter, og når der er lys på er det lige meget med et filter i min optik.

  @Morten, men skal passe lidt på med at sige at 3+ er 20% mindre end 3’eren, det er nemlig kun huset der er mindre og ikke selve kameraet, mere så man ikke får opfattelsen af det er kameraet.

  Vh
  Rasmus

  Svar
  • Morten Rosenvold Villadsen
   Morten Rosenvold Villadsen siger:

   Hej Rasmus,
   Tak for kommentaren. Kunstigt lys fungerer umiddelbart dårligt i Danmark pga de mange partikler i vandet der bliver oplyst, og så er det mere grej at slæbe på – og strømlinethed betyder en del for de fleste fridykkere og undervandsjægere. Men scubadykkere vil uden tvivl have fordel af have nogle led spots med i nogle tilfælde da man ved den slags dykning ofte slæber på meget grej i forvejen.
   God pointe omkring størrelsen, jeg har præciseret.

   Vh
   Morten

   Svar
  • Morten Rosenvold Villadsen
   Morten Rosenvold Villadsen siger:

   Hej Nicolaj,
   Tak for kommentaren – ja, der er mange alternativer til GoPro som er billige. Alle test jeg har set (hidtil) viser dog stadig at GoPro er det bedste valg, men du har jo ret i at hvis man vil have et billigt tilbud på et alternativ så er de billige actionkameraer en måde at teste konceptet af på. Bare man ved at man muligvis får noget der ikke virker så godt.
   Vh
   Morten

   Svar
 3. Kent S Hansen
  Kent S Hansen siger:

  Hej Morten,

  SUEPR fin hjemmeside med masser af nyttig information. Og der er meget at holde styr på, så her en lille “hjælp” ;0)

  Prisen på GoPro 3+ Black hos Kabelxoerten er d.d. (17/8-2014) 2.799,- og IKKE 2.674,-….

  Dustin = 2.709,-

  ProShop har den dog stadig til 2.675,- ….

  På alle pristjek benyttede jeg dine link’s

  Mvh
  Kent

  Svar
 4. Tonny Soltau
  Tonny Soltau siger:

  Hej
  Hvor er gopro mht holdbarhed overfor saltvand?

  Jeg har selv et Rollei S50, som laver rigtig gode film.
  Desværre er hængselstifterne i undervandshuset ikke 100% rustfri – og ruster en lille smule i enderne.
  Andre der kender dette problem og har en løsning?
  Tonny

  Svar
  • Morten Rosenvold Villadsen
   Morten Rosenvold Villadsen siger:

   Hej Tonny,
   Jeg har ikke selv haft nogle problemer med saltvand i forhold til mit GoPro. Jeg tror heller ikke jeg har hørt haft problemet… jeg vil tro at du kan undgå det meste rust hvis du er grundig med at skylle i ferskvand efter brug, men jeg skal ikke kunne sige det.
   Jeg har ikke selv erfaringer med Rollei, men jeg ved at der begynder at være en del gode alternativer til GoPro derude.
   Lad os håbe at det giver os alle bedre muligheder for fede og billige actionkameraer.
   Vh
   Morten

   Svar
 5. Gitte
  Gitte siger:

  Hej
  Vores datter skal ud at rejse i sit sabbatår, og har ønsket sig et GoPro Hero vandtæt kamera. Vi har set på modellen der koster 999 kr, der hedder GoPro Hero.
  Hun skal rejse til østen, og det er første gang hun skal prøve at bruge et undervandskamera. Grunden til vi har set på denne model er den ikke er så dyr (hvis den mistes undervejs på rejsen), men kvaliteten skal jo også være i orden.
  Hvad er jeres vurdering? Er modellen ok til det brug jeg beskriver?
  Mvh Gitte

  Svar
 6. Britta Larsen
  Britta Larsen siger:

  Hej
  Jeg har et barnebarn på 11 år, som brændende ønsker sig et undervandskamera. Nogen der kan hjælpe med lidt råd til hvilket et vi kan give ham. Han har ingen erfaring med noget sådan.
  Mvh Britta

  Svar
 7. Morten Rosenvold Villadsen
  Morten Rosenvold Villadsen siger:

  Hej Britta,
  Et Gopro kamera er ikke så godt som undervandskamera hvis det er fordi man vil tage billeder. Vil man lave video under vandet er det dog fabelagtigt.
  Vælg evt. i stedet et Olympus Tough TG-3.
  Vh
  Morten

  Svar
 8. Teit Jensen
  Teit Jensen siger:

  Hej Morten.
  Ved du noget om hvorvidt gopros WiFi (eller WiFi generelt) signal kan bevæge sig igennem vand? Jeg tænker på muligheden for at følge en fridykker med kameraet på en pind, samtidigt med at man har kontrol og søger på sin smartphone over vandet.

  Svar
  • Morten Rosenvold Villadsen
   Morten Rosenvold Villadsen siger:

   Godt spørgsmål.
   Jeg testede det for nyligt med en fotograf i Kbh havn. Desværre virker remote via mobil wifi tilsyneladende ikke under vandet…
   Morten

   Svar
 9. Katja
  Katja siger:

  Jeg vil høre hvad forskellen på gopro hero4 black og gopro hero4 black edition er ? Håber at ikon hjælpe

  Svar
 10. Nezar
  Nezar siger:

  Hej Morten
  Hvad synes du om sj4000 1080P kameraer? Er det noget der bare fungere til undervandsjagt net til bare 5 til 10 meter dybde?

  mvh
  Nezar

  Svar
  • Morten Rosenvold Villadsen
   Morten Rosenvold Villadsen siger:

   Hej Nez,
   Jeg kender dem faktisk ikke. Jeg spørger lige på facebook…
   Vh
   Morten

   Svar
 11. anne
  anne siger:

  Hej
  Er i overvejelses fasen vedr hvilket kamera vi skal vælge til vores ferie, vi skal til Bali, dykke, snorkle (mest snorkle), rafte, cykle osv. Vi er ikke sådan nogle super fanatiske aktive mennesker der sidder og analysere en cykeltur osv.. vi vil bare gerne have et kamera der kan tage gode billeder af det flotte koralrev, fisk osv, og gerne filme under vand.. er det gopro, er det et vandfast kamera, er det et kamera med et undervandshus (synes de er ret dyre) hvad får man mest ud af.. kunne være fedt med et kamera der også tager fede billeder over vand, vi har et kæmpe spejlrefleks vi ikke gider tage med .. og dermed vil det bare blive telefonen..(som ikke altid er lige skarp, selvom man har en 6’er)

  Håber du kan hitte hoved og hale i det og komme med et godt bud
  Mvh Anne

  Svar
 12. Rie Rathsach Hansen
  Rie Rathsach Hansen siger:

  Hejsa, har en søn på 16 år, der rejser til new Zealand om 3 uger, hvor han skal riverrafte, bungy jump, svømme med delfiner osv. Han ønsker sig brændende et gopro kamera men hvad skal jeg købe til ham ?? Har ca 2000 kr at købe for men ved ikke helt om jeg vil ofre det, da jeg er bange for at vi ikke får det brugt sidenhen..

  Svar
 13. anders
  anders siger:

  hejsa hvad siger i til et Gaoki SD52A det skulle være et rigtigt godt undervands kamera og så kun til en pris på 1595kr er det ikke ok ?? 😉

  Svar
 14. Lisbeth
  Lisbeth siger:

  Hej Morten (hvor er det dejligt, du stiller dig til rådighed med din viden!)
  Jeg overvejer at købe et GoPro Hero Silver til dykning i Indonesien.
  Har hørt, at det vil være bedst med kunstigt lys (skal dykke ned til omkring 20 m). Hvad vil du anbefale?
  Hvad med filter (rødfilter?)
  mvh Lisbeth

  Svar
  • Morten Rosenvold Villadsen
   Morten Rosenvold Villadsen siger:

   Skal du til 20 meters dybde vil der ofte være behov for at bruge kunstigt lys ( lidt afhængig af sigtbareden, dog). Ja, rød eller magento filter vil klart give det bedste resultat. Det afhænger af hvor blåt eller grønt vandet er. Man kan dog efterkorrigere når man behandler sine optagelser efterfølgende, men det bedste er et filter.

   Svar
   • Lisbeth
    Lisbeth siger:

    Tak for hurtigt svar!!
    Jeg har ikke lys, så bliver nødt til at købe. Hvad vil du anbefale? Jeg har fx set disse to: Knog Qudos Action Video Light For Gopro Silver og dette http://www.light-for-me.com/photo-video … -1800.html (det sidste vejer dog ret i meget ift. at skulle rejse rundt med det resten af ferien). Måske du har helt andre råd?

    Svar
 15. Andes
  Andes siger:

  Hej.
  Jeg har pt et ældre spejlexkamera som vi aldrig får brugt pga størrelsen. Så overvejer at købe et gopro. Fx et gopro 5 eller gopro session.
  Kan det svare sig at købe det billigere session?
  Eller er det kun video optagelse der er dårligere på et session?

  Jeg er helt ny inden for gopro, men tænker jeg skal købe et gopro 5 eller hvad anbefaler du?
  Kan det astatte et almindeligt kamara?
  Det skal hoved sageligt bruges til pool og strand fotos og video.
  Kan man zoome på et gopro?
  Håbede som sagde på at vi kunne erstatte vores store kamara med et go more og 2stk af markedets bedste smartphone

  Svar
  • Morten Rosenvold Villadsen
   Morten Rosenvold Villadsen siger:

   Hej Anders,
   Generelt kan man ikke erstatte et fotokamera med et videokamera.
   Angående session/ikke session så bliver jeg lidt svar skyldig, da jeg kun har arbejdet med Gopro5 (ikke session). Jeg er meget tilfreds med GoPro 5 og har blandt leveret undervandsoptagelser til DR1 Madmagasinet med det kamera. Det tør jeg godt anbefale – til video.
   Man kan ikke Zoome på et GoPro.
   Summa summarum:
   Jeg vil tro at du er ret godt stillet med en blanding af GoPro til vand og video (fotosne er altså ret gode, men det er svært at frame motivet ordentligt.) + markedets bedste mobilkameraer.
   Vh
   Morten

   Svar
 16. Anna
  Anna siger:

  Hej,

  Jeg skal på backpackingrejse og leder efter et kamera, jeg kan bruge til dykning. Jeg vil rigtig gerne, at det skal kunne tage billeder, men også gerne video. Jeg aner INTET, men forestiller mig at GoPro kunne være en løsningsmodel. Kan du give et forslag til, hvad du ville anbefale? Jeg skal dykke på bl.a. GBR i Australien og vil meget gerne kunne se alle farverne i øvrigt. Jeg behøver ikke full HD HD HD kvalitet, men blot noget der kan give et billede af oplevelse i mindre omfang. Dermed har jeg heller ikke lyst til at bruge flere tusinde kroner, hvis det er muligt.
  Hvad kan du anbefale? 🙂
  På forhånd tak,
  Anna

  Svar
 17. Mie Ellebæk Klausen
  Mie Ellebæk Klausen siger:

  Hej
  Har forsøgt at finde undervandsfiltre til mit Hero 3 (ikke 3+)
  Kan stort set kun finde filtre til 3+ og nyere.

  Kan du svare på om filtre der passer til hero 3+, generelt også passer til hero 3 eller er der forskel målene på huset omkring linsen for de to kameraer?

  På forhånd tak.

  Svar
  • Morten Rosenvold Villadsen
   Morten Rosenvold Villadsen siger:

   Hej Mie,
   Kameraerne udgår desværre relativt hurtigt af handlen når der kommer en ny udgave.
   Det samme gælder diverse GoPro tilbehør.
   Jeg må blive dig svar skyldig om hvorvidt at de forskellige versioners tilbehør passer – men lige præcis med 3 og 3+ ville jeg synes det var sandsynligt at de passede – så vidt jeg har forstået er GoPro 3+ kun en opgradering af “det indre”.
   Vh
   Morten

   Svar
 18. Thomas
  Thomas siger:

  Hej Morten,
  vi skal til Alor, og kommer nok ned på de 40 meter. Jeg ønsker ikke at bruge for meget på et UV kamera, da vi kun dykker en gang om året. Så tildigere i tråden et fra Denver – men hvad anbefaler du?
  Tak for et fedt web-site i øvrigt.
  Bh
  Thomas

  Svar
  • Morten Rosenvold Villadsen
   Morten Rosenvold Villadsen siger:

   Hej Thomas,
   I øjeblikket veksler jeg selv mellem Gopro5, Paralenz og Garmin Virb. De kan alle anbefales.

   Jeg har desværre ingen erfaring med Denver.

   Svar
   • Thomas Lundbye
    Thomas Lundbye siger:

    Hej Morten, 1.000 tak for svar. Alle skal have et hus til 40 meter?
    kan det passe Garmin Virb kun koster 1.499? lader til det er bedste køb?
    Endnu engang tak
    Bh
    Thomas

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *