Badetøj side - Badetøj

Badetøj er badebukser, svømmedragter, badedragter, stævnedragter, bikinier, soldragte og andet UV tøj til børn. Undervandsitetet tester og anmelder udstyr til svømning, snorkling, badeture, dykning, surf og anden vandsport.

Vælg kategori af badetøj her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Badetøj til kvinder

Når du shopper badetøj, er der flere faktorer der spiller ind: Det skal sidde behageligt og det skal se godt ud. Det kan tage lang tid at finde det rette badetøj, som man føler sig godt tilpas i. Når alt kommer til alt, er det jo dit outfit på stranden og i svømmehallen. Derfor kan det også være smart at have flere forskellige sæt badetøj at skifte imellem. På den måde har du noget der passer til enhver anledning. Det kan være den moderigtige bikini eller badedragt på stranden samt den mere sporty mondering i svømmehallen.

Badetøj kan have forskellige formål. Når du skal bruge badetøj til at være aktiv, er der flere ting du skal overveje. Her handler det både om, at du kan bevæge dig effektivt i badetøjet samt at det er fremstillet af solidt kvalitetsmateriale. Så kan det nemlig holde til, at du bruger det meget, og stadig være flot og funktionelt i flere år. Når badetøjet er til afslapning, volley og en skøn dukkert på stranden, er det mere udseendet af badetøjet, der skal tænkes på, og om det støtter og dækker, som det skal.

Hvad er UV badetøj? 

Ud over at hylle børn ind i solcreme med høj UV-beskyttelse, kan I også få badetøj, der beskytter ungerne. Mange glemmer nemlig at beskytte huden der, hvor kroppen er dækket med tøj. Dog kan de kraftige stråler sagtens trænge igennem og skade huden, når I er i direkte sollys. Derfor er det smart at give jeres børn smart UV badetøj. Så er I sikre på, at huden er tilstrækkeligt beskyttet mod solens stråler. Badetøjet fås både som badedragter, t-shirts, shorts, bikini og heldragter til børn. Samtidig er det flot og farverigt, på trods af den praktiske funktion.

Med UV badetøj er der også plads til at være sporty. Her fås et udvalg af tætsiddende smarte UV dragter, som gør det let for barnet at bevæge sig i vandet. Disse er smarte, da det særligt er når man er kommet i vandet, at man ikke lægger mærke til solens stråler. Her vil strålerne føles mindre kraftige, på grund af det kølige vand. Men faktisk vil solens stråler være ekstra kraftige på vandet, så her er barnet særligt udsat.

Det er også muligt at få soldragter, som ikke er beregnet til badning, men blot til at lege på stranden og hygge sig med familien. Med den smarte soldragt skal I ikke bekymre jer om, hvorvidt børnene er for direkte udsat for sollys, og I kan nyde jeres ferie fuldt ud.

Hvilket badetøj til baby?

Babyer under 1 år har en utroligt sart hud og skal som hovedregel ikke udsættes for direkte sollys. Når I er på ferie kan det dog være umuligt at undgå, hvis I også gerne vil kunne slappe af og nyde stranden. Derfor gælder det om at få fat på det helt rigtige badetøj, som beskytter barnet så vidt muligt mod det kraftige sollys. Her kan du få skønne heldragter med UV-beskyttelse. Disse gør det let og risikofrit at have barnet med under sydens sol. Husk dog også at udstyre barnet med en sød solhat og brug rigelig med solcreme, der hvor dragten ikke dækker. Så er du sikker på huden også er beskyttet på disse områder.

Mode badetøj

Badetøjs moden varierer jævnligt og mindst lige så ofte som den generelle mode. Det vigtigste er dog, at du vælger badetøj, som du føler dig godt tilpas i, og som sidder rigtig. Her skal du ved bikinien særligt kigge på, om overdelen har den rigtige størrelse, sidder godt og støtter tilstrækkeligt. Det betyder nemlig utroligt meget for din komfort ved stranden og på vippen ved poolen. Underdelen kommer i mange forskellige former og stilarter, og her er det mere en smagssag, hvordan man synes den skal sidde, og hvor meget den skal dække.

I de seneste par år er 90’er retro mode begyndt at blive det helt store, både inden for film og serier, som også har påvirket tøj – og bademode. Derfor vil man nu se mere og mere af flotte badedragter i kulørte retro farver, som gør os helt nostalgiske.

Badetøj til kvinder med former

Det skønne ved badetøj er, at det fås i alle afarter, og er med til at hylde kvindekroppen på hver sin måde. Alt efter hvad du er komfortabel med, kan du altid finde en model, der passer bedst til dig. På den måde kan du selv vælge, om du ønsker at fremhæve taljen eller hellere vil ned i en opstrammende model. Vi fører et bredt udvalg af størrelser og modeller, så du har rigeligt at vælge mellem. Desuden rådgiver vi også til størrelse, så du er sikker på at få det helt rigtige med hjem.

Er du en mand med former, er det heller ikke noget problem. Vi fører badeshorts såvel som Speedos i mange forskellige størrelser. Her er der både til den afslappede mand, i form af lange som trekvarte hawaii shorts samt kortere badetøj til den mere sporty type.

Bikini badetøj? 

Bikinier har i mange år været en sikker favorit, særligt blandt unge kvinder. Det skønne ved bikinien er, at det er så let at flashe sin egen personlige stil, og samtidig fremhæve sine former. I et væld af farver og mønstrer, kan man vælge sin favorit bikini, som afspejler din personlighed. Desuden kan bikini toppen fås lige så funktionel som en bh, så man ikke føler sig ubekvem på stranden eller ved poolen, og stadig får optimal støtte.

Bikinien kan være med til at udtrykke alt fra en vovet til en sprælsk, sjov eller sporty stil. Det er helt op til dig, hvad du ønsker bikinien skal sige om dig. Mange har flere bikinier i skabet, så de kan vælge sit strand outfit efter humør.

Badetøj til børn

Børn elsker at udtrykke sig og det får de lov til i farverigt badetøj fyldt med flotte mønstre. Her kan man vælge at gå den klassiske og stilede vej, eller vælge det sjovere badetøj, med figurer, som dit barn vil holde af. Vores udvalg af børnebadetøj er af høj kvalitet og fås i mange forskellige udgaver. Her kan man både vælge søde badedragter eller bikinier til piger samt seje badeshorts til drengene.

Skal badetøjet bruges til at være sportslig og lære at svømme, har vi et solidt udvalg af funktionelt badetøj. Det er smidigt og gør det let for barnet, at bevæge sig i vandet. Her vil I se et mere sporty udtryk, som samtidig vil se sejt ud. Til de helt små børn fører vi badetøj med indbyggede blebukser, så det er let og problemfrit at have barnet med på stranden.