Dykkermaske og dykkerbriller med styrke

JA! Dykkermasker og dykkerbriller fås også med korrigerende glas.

Dette er uanset om det handler om bygningsfejl, nærsyn, langsyn eller læsefelt. Du skal bare bestille hvad du har brug for.

Dine dykkerbiller kan være præcis ligeså gode som dine almindelse briller eller kontaktlinser.

Se udvalget af dykkerbriller og dykkermasker med styrke her

Artiklen fortsætter herunder


Dykkermasker og dykkerbriller med styrke

Det er en stor befrielse at kunne nyde sine eventyr under vand med optimalt syn og uden brug af kontaktlinser. Derfor har man de seneste år udviklet effektive dykkermasker og dykkerbriller med styrke. Styrkeglasset kan fås utroligt præcis og tilpasset til dine øjne. 

 

På de fleste modeller med styrke kan du få styrken mellem -8 og +4. Her er der plads til korrektioner i forhold til bygningsfejl,  så du kan justere glasset til højre og venstre øje forskelligt. Samtidig er dykkermaskerne og dykkerbrillerne udviklet både til langsynede og nærsynede. 

 

Nu kan du nyde dine dykkerrejser uden at være generet af dårligt syn. Styrkeglasset har sine ekstra omkostninger, men faktisk vil du blive overrasket over, at dykkermasker og dykkerbriller med styrke ikke kommer op i urimelige priser. Derimod stiger prisen blot omtrent 500 kr. – alt afhængig af modellen. 

Hvorfor dugger dykkermasken? 

Langt de fleste dykkermasker og dykkerbriller er udstyret med antidug. Dette er særligt vigtigt for dig, der har linser i glasset. Dog kan dykkermasker på trods antidug elementet stadig dugge til. Dette kan undgås ved at behandle med tandpasta og skylle af med vand. For en mere bulletproof løsning kan du anvende antidug væske, som sprayes på, lige før du tager ud at dykke. 

Læs mere om dykkermasker

Dykkermaske med snorkel

Til de lange dykkerture anbefales en dykkermaske. Disse kan nemlig udstyres med snorkel direkte på masken, mens de ved dykkerbriller vil være separate. Det gør det behageligt at dykke i længere tid, hvor snorkel og maske sidder optimalt og godt isoleret for vand. 

 

Dykkermasker er udviklet til at tilpasse sig dit ansigt, så de giver den optimale pasform. Efter et par ganges brug, vil dykkermasken sidde helt perfekt på ansigtet, og du risikerer ikke at få den mindste dråbe vand i øjnene. 

Dykkermaske med styrke til børn

Især for børn med briller kan det være en udfordring at give dem deres første dykkeroplevelse, og gøre dem trygge ved at være under vand med nedsat syn. De har højst sandsynligt ikke tilvænnet sig kontaktlinser, og vil derfor afhænge af glas med styrke. Heldigvis er der også udviklet dykkermasker med styrke til børn, og de fås i et lige så stort udvalg som dykkermasker med styrke til voksne. Her kan der også korrigeres efter bygningsfejl, så glassene kan tilpasset til forskellig styrke på hvert øje. 

Bedste dykkerbriller til snorkling

Når du skal finde de bedste dykkerbriller til dine behov, skal du fremfor alt kigge efter pasform og komfort. Til snorkling fungerer dykkerbriller fremragende, i et spinkelt design og med fokus på, at de sidder tæt og sørger for, at du slipper for at få vand ind. 

 

Dykkerbriller med styrke giver dig et lige så optimalt syn under vandet som dykkermasker. Den største forskel er blot, at du med en dykkermaske vil have et panorama udsyn uden adskillelsen ved næsen. Skal du på en længere snorkeltur vil vi anbefale dykkermasken, så du kan udstyre snorklen direkte på masken. Er du ny indenfor snorkling eller skal brillerne blot anvendes i svømmehallen, anbefaler vi dykkerbriller. 

Læs mere om dykkerbriller

Primotec dykkerbriller

Der er flere fabrikanter som har udviklet flittigt på dykkerbriller med styrke de seneste par år. Her er et af de førende mærker på markedet Primotec, som for alvor har revolutioneret og optimeret dykkeroplevelsen for nær- og langtsynede. Det har inspireret andre fabrikanter til at optimere dykkerbriller med styrke, og udvikle dykkerbriller til bygningsfejl og et stort udvalg af styrker. 

Dykkerbriller med styrke til børn

Er det ikke dykning men derimod snorkling og almindelig svømning, ungerne skal ud og opleve, anbefaler vi de ovale, tynde dykkerbriller med styrke til børn. De vil føles tæt isolerede, så de ikke skaber gener ved øjnene.