hælremsfinnerHælremsfinner er et godt match til:

Snorkling til børn hvor fødderne vokser hurtigt

Skole og institutioner med mange brugere

Scubadykning og avanceret dykning

Svømmefødder til dykning der virkelig holder til noget

Hælremsfinner er et godt match til dykkerstøvler


Skal du ud at dykke, snorkle eller vælge svømmefødder til din klub/institution vil et par svømmefødder med hælrem ofte være det rigtige valg

Se udvalget af hælremsfinner

Artiklen fortsætter under udvlaget af svømmefødder med hælrem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hælremsfinner

Dykker du med tørdragt eller våddragt med integreret sko, skal du have fat i en hælremsfinne fremfor almindelige svømmefødder. I disse er der nemlig gjort plads til sko, og der sikres en optimal pasform, så du kan bevæge dig naturligt under vandet. Dog kan modellerne være forskellige, så det er en god ide at tage neopren sko eller dykkerdragten med, når du skal finde dine nye hælremsfinner. På den måde sikres du, at finnerne passer god med hælremmen på skoene eller dragten. 

Hælremsfinnen består af en åben hæl med rem henover, som er nem og hurtig at justere. Der er tænkt på vægtløshed i fremstillingen af hælremsfinnen, så den er let og komfortabel at bevæge sig i.  

Kan man dykke med sko på? 

Det kan lyde sjovt at skulle til at dykke med sko på, men for mange kan det vise sig at være mere behageligt end blot at dykke i bare fødder og finner. Befinder du dig i et koldere farvand, er det utroligt vigtigt at du holder fødderne varme, da de hurtigt påvirker hele din kropstemperatur. Det kan neopren sko eller støvler hjælpe dig med. Samtidig vil skoene for nogle betyde mere bevægelighed under vand, mens andre kan føle sig begrænset af skoen. Her er det vigtigt at du prøver dig frem, så du finder ud af, hvad der passer bedst til dig. 

Tørdragt og hælremsfinner

I tørdragter og forskellige modeller af dykkerdragter, vil der være integrerede sko i dragten, som gør at du har behov for hælremsfinner. Her kan du finde modeller sig egner sig særligt godt til din tørdragt, og sikrer at pasformen er optimal. Således får du den bedste bevægelighed, selvom du er godt pakket i en tyk tørdragt. Du kan finde hælremsfinner, som er slidstærke og derfor kan holde i mange år, selvom du bruger dem flittigt.

Hvad koster en hælremsfinne? 

Spektret spænder sig bredt for prisen for hælremsfinner, og du kan finde dem både i den meget billige prisklasse samt den mere pebrede. Her hænger prisen som oftest sammen med kvaliteten, og du bør overveje, hvor meget du skal bruge dine hælremsfinner. Er du typen, der vil ud at dykke og snorkle, så meget som du kan komme til det, anbefaler vi at investere i det lidt dyrere kvalitetsudstyr. Er du nybegynder indenfor dykkerverdenen, som lige ønsker at dyppe foden, før du hopper i, kan det sagtens betale sig at starte ud med en billigere model.