Home / Divecenter.dk – anmeldelse af webshop og butik

Divecenter.dk – anmeldelse af webshop og butik

divecenter

Divecenter er en webshop der kun beskæftiger sig med undervandsjagt. Den fysiske butik ligger på Østerbro, Strandboulevarden 166.

Ejere: Lamberto Azzi og Torben Waldbjørn Nielsen

Lager i Danmark, Italien og Spanien.

Hvilket produkt leder du efter?

Indtast herunder for at finde det hos Divecenter.dk

Om Divecenter

Butikken drives af italieneren Lamberto Azzi, der er en erfaren undervandsjæger. De har mange produkter – og størstedelen befinder sig på et lager i Italien hvorfra de sendes når man bestiller produkterne på deres webshop.

Divecenters produkter

Divecenter har fået udviklet en række produkter til undervandsjagt i Danmark. Deres eget brand “Ragnarock” har lavet både våddragte, knive, lygter og stringers. I flere tilfælde produceres produkterne i Kina, men designes af Divecenter og får sat deres eget logo på.

I øjeblikket (2017) har Divecenter et fjernlager i Italien og Spanien hvorfra produkterne i mange tilfælde sendes fra når man bestiller dem i Danmark. Det betyder at leveringen er 3 dage, men dette kan trække ud. Ofte vil det være en længere leveringstid sammen lignet med køb i andre danske webshops.

Divecenter og sponsorater

Divecenter har i flere omgange sponseret gaver og præmier til Langelandscup, DM i undervandsjagt og flere atleter i fridykning er også blevet sponseret af Divecenter.

Divecenter rabatkode 2017

Divecenter har tidligere haft rabatkoder ude. Typisk 5% – men der er efter sigende ingen aktive rabatkoder nu (2017).

Samarbejde mellem Divecenter og Undervandsitetet

dm i uvjagt JOhan og MOrten 300x300 - Divecenter.dk - anmeldelse af webshop og butikTil DM 2016 vandt Morten Rosenvold Villadsen førstepræmien og valgte en harpun fra Divecenter, som efterfølgende blev opgraderet til Gungnir Fusionsharpun i størrelse 75cm.

Divecenter har også tidligere haft en henvisningsaftale med undervandsitetet. Der er dog ingen aftale pt (2017) – al omtale og henvisning er således ikke sponseret. Divecenter omtales i flere tilfælde også i Uvpodcast – undervandsitetets podcast.

Anmeldelse af Divecenter

Der er ingen tvivl om at Divecenter leverer en god service og at ejerne har stort produktkendskab. Det er en fordel at Divecenter har en fysisk butik hvor man kan henvende sig hvis der er problemer med produkterne – hvis man skal have repareret en lygte eller lignende der er gået i stykker.

Divecenter har i skrivende stund (2017) en rating på Trustpilot på 7,1 ud af 10 stjerner.

Konkurrenter til Divecenter

Andre danske webshops der forhandler udstyr til undervandsjagt:

Kingfish.dk – har også en fysisk butik i København og webshop

Sportsbutikken.dk – har også en fysisk butik i København og webshop

Diving2000.dk – har fysisk butik i Odense og webshop

Dykker-butikken.dk – har fysisk butik i Aarhus og webshop

Divecenter’s egen hjemmeside kan besøges på Divecenter.dk