divecenter

Divecenter var en webshop med undervandsjagt. Den fysiske butik lå på Østerbro, Strandboulevarden 166. Nu ligger der et pizzeria

Ejere: Lamberto Azzi

Om Divecenter

Divecenter har ikke længere en webshop, men alle varerne (Ragnarock våddragter, Pathos uvjagt udstyr og Bifrost lygterne mm.) kan købes i webshoppen her.

 

>>Gå til Divecenters varer her<<

 

Butikken blev drevet af italieneren Lamberto Azzi, der er en erfaren undervandsjæger. Divecenter fohandlede mange produkter – men nu forhandles Ragnarok våddragter og bifrost lygter af Kingfish.

Divecenters produkter

Divecenter har fået udviklet en række produkter til undervandsjagt i Danmark. Deres eget brand “Ragnarok” har lavet både våddragter, knive, lygter og stringers. I flere tilfælde produceres produkterne i Kina, men designes af Divecenter og får sat deres eget logo på.

I øjeblikket (2018) har Divecenter solgt deres restlager til Kingfish hvorfra produkterne i mange tilfælde sendes fra når man bestiller dem i Danmark. Det betyder at leveringen er hurtig.

Divecenter og sponsorater

Divecenter har i flere omgange sponseret gaver og præmier til Langelandscup, DM i undervandsjagt og flere atleter i fridykning er også blevet sponseret af Divecenter.

Samarbejde mellem Divecenter og Undervandsitetet

Til DM 2016 vandt Morten Rosenvold Villadsen førstepræmien og valgte en harpun fra Divecenter, som efterfølgende blev opgraderet til Gungnir Fusionsharpun i størrelse 75cm.

Lamberto har hjulpet til med at opgradere den. Sidenhen blev den brugt som rejseharpun i Costa Rica.

Divecenter omtales i flere tilfælde også i Uvpodcast – undervandsitetets podcast.

 

Konkurrenter til Divecenter

Andre danske webshops der forhandler udstyr til undervandsjagt:

Kingfish.dk – forhandler nu Divecenters produkter.

Frozen Palmtree forhandler uvjagt udstyr i Kbh

Prodive forhandler udstyr i Aalborg.

Diving2000.dk – har fysisk butik i Odense og webshop

Dykker-butikken.dk – har fysisk butik i Aarhus og webshop