Divecenter - Divecenter.dk - webshoppen lukket, men her er varerne!

Divecenter var en webshop med undervandsjagt. Den fysiske butik lå på Østerbro, Strandboulevarden 166. Nu ligger der et pizzeria

Ejere: Lamberto Azzi

Om Divecenter

Divecenter har ikke længere en webshop, men alle varerne (Ragnarock våddragter, Pathos uvjagt udstyr og Bifrost lygterne mm.) kan købes i webshoppen her.

 

>>Gå til Divecenters varer her<<

 

Butikken blev drevet af italieneren Lamberto Azzi, der er en erfaren undervandsjæger. Divecenter fohandlede mange produkter – men nu forhandles Ragnarok våddragter og bifrost lygter af Kingfish.

Divecenters produkter

Divecenter har fået udviklet en række produkter til undervandsjagt i Danmark. Deres eget brand “Ragnarok” har lavet både våddragter, knive, lygter og stringers. I flere tilfælde produceres produkterne i Kina, men designes af Divecenter og får sat deres eget logo på.

I øjeblikket (2018) har Divecenter solgt deres restlager til Kingfish hvorfra produkterne i mange tilfælde sendes fra når man bestiller dem i Danmark. Det betyder at leveringen er hurtig.

Divecenter og sponsorater

Divecenter har i flere omgange sponseret gaver og præmier til Langelandscup, DM i undervandsjagt og flere atleter i fridykning er også blevet sponseret af Divecenter.

Samarbejde mellem Divecenter og Undervandsitetet

dm i uvjagt JOhan og MOrten 300x300 - Divecenter.dk - webshoppen lukket, men her er varerne!Til DM 2016 vandt Morten Rosenvold Villadsen førstepræmien og valgte en harpun fra Divecenter, som efterfølgende blev opgraderet til Gungnir Fusionsharpun i størrelse 75cm.

Lamberto har hjulpet til med at opgradere den. Sidenhen blev den brugt som rejseharpun i Costa Rica.

Divecenter omtales i flere tilfælde også i Uvpodcast – undervandsitetets podcast.

 

Konkurrenter til Divecenter

Andre danske webshops der forhandler udstyr til undervandsjagt:

Kingfish.dk – forhandler nu Divecenters produkter.

Frozen Palmtree forhandler uvjagt udstyr i Kbh

Prodive forhandler udstyr i Aalborg.

Diving2000.dk – har fysisk butik i Odense og webshop

Dykker-butikken.dk – har fysisk butik i Aarhus og webshop