Sportsbutikken lille banner - Sportsbutikken.dk - Skal du handle her? AnmeldelseSportbutikken.dk er en af de ældste dykkerbutikker i Danmark som forhandler vandudstyr, mere præcist udstyr til undervandsjagt og fridykning.

Søren Neubert, der ejer butikken, har været særlig aktiv som uvrugby spiller, men har også erfaring fra uv jagt og dermed fridykning. Det er altid Søren Neubert som du møder i butikken, og han kan med sine mere end 30 års erfaring give en rigtig god rådgivning på udstyr til alle former for vandsport.

Uvrugby, uvjagt, fridykning, dykning, snorkling, undervandshockey osv osv.

Se udvalg i Sportbutikken

Sportsbutikken.dk er mere end en webshop

Sportbutikken.dk har lokaler i Storkøbenhavn, hvor man fysisk kan se og mærke de mange produkter på Roskildevej 16A 1.sal i Albertslund og få god vejledning. Ofte vil man kunne aftale tider udenfor den angivne åbningstid, hvis det er nødvendigt.

Se åbningstider

Den helt store fordel ved Sportsbutikken er det meget store udvalg, de gode priser og en meget stabil og hurtig levering. Desuden så kan man altid ringe/skrive, hvis der er nogle problemer eller kommentarer.

Webshoppen er netop blevet opdateret til en moderne udseende webbutik og har alle de funktioner man kunne vente sig.

Jeg har været i miljøet omkring uvjagt i mere end 10 år, og jeg tror aldrig jeg har hørt nogle der har haft en dårlig købsoplevelse i Sportsbutikken, derfor kan jeg roligt anbefale at købe her.

Udlejning af udstyr til undervandsjagt

Sportbutikken udlejer udstyr til undervandsjagt til ret billige penge. Man skal selvfølgelig behandle udstyret ordentligt og aflevere det tilbage rent og tørt – så de næste kan få glæde af det, men det er en ret god deal de har på udlejning af undervandsjagt udstyr. Ofte kan det kombineres med kurser i undervandsjagt.

Sportsbutikkens samarbejde med Undervandsitetet

Sportsbutikken er forhandler af bogen ‘Hold Vejret – en bog om fridykning‘.

Sportsbutikken har været sponsor af Uvpodcast episode 3 (“Hvilket udstyr til uvjagt skal man købe“) og episode 12 (“Hvad gør man når udstyret går i stykker“).

Undervandsitetet har arbejdet sammen med Sportsbutikken om kurser i fridykning og uvjagt. Derudover har Sportsbutikken og Undervandsitetet i fællesskab produceret en serie videoer der forklarer omkring brugen af undervandsjagt udstyr: harpun, våddragt, dykkermaske osv.

Du kan se alle videoerne her

Henvisningsaftaler

Undervandsitetet har en henvisningsaftale med Sportsbutikken. Det betyder at hvis du følger et link (som dette) fra Undervandsitetet til Sportsbutikken, så har Undervandsitetet en kommerciel interesse i dine eventuelle køb og du støtter på den måde aktiviteterne og indholdsproduktionen på Undervandsitetet – uden at det koster dig ekstra.

Link til Sportsbutikken

Særligt udvalgt udstyr

Morten Rosenvold Villadsen har lavet et pakkesæt med “value for money” blandt Sportsbutikkens store udvalg. Det er der kommet et kvalitets uvjagt sæt ud af. Det er den mest direkte anbefaling på et startsæt blandt Sportsbutikkens udvalg.

Se Mortens udvalgte uvjagt-sæt her

I øvrigt om Sportsbutikken

Sportsbutikken har gennem årerne været flinke til at stille sponsorgaver til rådighed for Danmarksmesterskaberne i undervandsjagt og i fridykning – og har på den måde været med til at støtte sporten. Desuden har sportsbutikken i nogle år selv arrangeret et mesterskab i præcisionskydning med harpun.

Sportsbutikken lille banner - Sportsbutikken.dk - Skal du handle her? Anmeldelse