Hold Vejret LÆngere 1 - Hold Vejret længere - online kursus

Vil du kunne holde vejret længere?

Vil du gerne kunne dykke dybere?

Vil du gerne have mere overskud når du fridykker?

Vil du have mere ro under vandet?

Vil du gerne have bedre trykudligning?Hvad indeholder kurset?

Kurset består af 8 moduler der udkommer en gang om ugen.

Kurset varer 8 uger.

I hvert modul er der en blanding af:

Videoer

Lydfiler

Tekster

Træningsprogrammer

Gennemgang af teori

Praktiske øvelser

Vejledning til hvordan du får mest ud af øvelserne og træningen

Du kommer med i en privat Facebookgruppe der er knyttet til kurset og hvor andre kursister som dig deler oplevelser og motiverer hinanden til at få resultater.

Hvad siger kursisterne?

5 stjerner - Hold Vejret længere - online kursus

Mere end 100 kursister har foreløbigt deltaget i dette online kursus siden det startede 1. maj 2020 – her er et udpluk af kursisternes feedback og tilbagemeldinger.

“Hold Vejret Længere” kurset er næsten et must for dem der gerne vil have rykket deres grænser. Jeg har selv rykket min bundtid 1 minut på de 8 uger. Relativt hurtig fik jeg også lagt 55 sekunder til min bedste sofatid. Modul 5 var lige det jeg manglede! Det gav et kæmpe gennembrud hvor der bliver arbejdet med det mentale.

Samuel Skov Behring, uvjæger og opfinder af Fishloop.


Jeg vil bare sige tak for kurset! Jeg synes både indhold og formidling er i top. Det er gode øvelser og jeg lærer virkelig meget! Jeg er gået fra 4.00 minutter til 5.11 minutter og har dykket ned til 9,6 m, hvor det dybeste hidtil har været 6 meters dybde. Jeg synes kurset har været spot on hele vejen igennem.

Christian Dalgas, undervandsjæger på første år


Meget udbytte her! Jeg har en del mere ro på mine uvjagt-dyk. Det har især hjulpet mig at kende til, hvordan sammentrækningerne føles og ikke være alt for ukomfortabel med dem. Jeg er også langt mere fokuseret på min neddykningsteknik og at få ro på på vej ned. Jeg har lidt længere dykketider (nu ofte omkring 1 min) end før, men der er helt sikkert meget mere at hente, hvis jeg får lavet en rutine med at træne tabeller fast.

Anders Bangsgaard, undervandsjæger i 5 år


Godt online kursus og især rigtig gode øvelser som kan forbedre dine bundtider betragteligt.

Jeg har allerede forbedret min bundtid med 30 sekunder i løbet af kurset og kan arbejde videre med alt det jeg har lært og gøre yderligere forbedringer.

Michael Fagernæs Knudtzen, undervandsjæger på 4. sæson


Jeg synes det er rigtig godt og glæder mig til at lære mere og bruge det i min uvjagt og fridykning. Generelt mange gode tips og tricks på kurset. Jeg nåede min gamle rekord på 4.40 igen som jeg ikke har været i nærheden af i mange år.

Jesper Skelbæk Berntsen, undervandsjæger


[norsk] Anbefaler dette kurset. I forhold til reiser sørover er dette et billig kurs for oss i nord. Og fra en av Danmarks beste fridykker og uvjegere. Nyttig for både nybegynnere og drevne. Det går på moduler over 8 uker på i-nettt, man tar det altså når det passer seg, ca én time bør settes av i uka. Takk for kurset, jeg synes det har vært meget lærerikt!

Haarvard Nicolaysen, undervandsjæger i Nordnorge


Et godt kursus med både fysiske øvelse og mentale overvejelser man kan bruge for at blive både roligere og længere tid i vandet. Kan varmt anbefales. I øvrigt rigtig fedt at du, Morten, både følger op hvad vi har af problemer og hjælper med at løse dem.
Jeg gik fra sofatid på 2:30 til 3:48 og der er stadig løbende forbedring. Ikke helt så stor forbedring på bunden når jeg dykker. Men kan også mærke det bliver bedre og bedre efterhånden som jeg får mere mental ro.

Allan B. Andersen, undervandsjæger i 2 år

Det har virkelig været et fremragende kursus. Modellen med onlinemoduler fungerer fint, for så kan du tilrettelægge det efter din egen hverdag. Og du kan tilmed gå tilbage for at repetere på et senere tidspunkt, når du får behov for det. Morten leverer en fremragende blanding af teori og praksis – og med hans fine forklaringer er det intet problem både at forstå baggrunden og lave øvelserne. Jeg har været virkelig glad for kurset – og vigtigst af alt: Det flyttede lynhurtigt min evne til at holde vejret markant. De varmeste anbefalinger herfra.

Claus Thordal Kræmmer, undervandsjæger


Tilmelding til 8 ugers fridykkerkursus

 

VAL 9707 scaled e1587050708979 495x400 - Hold Vejret længere - online kursusUnderviseren er Morten Rosenvold Villadsen, forfatter til bøger om fridykning og undervandsjagt. Morten har været på landsholdet til nordiske mesterskaber, europamesterskabet og verdensmesterskaberne.

Morten har holdt vejret i 7 minutter og fridykket til 81 meters dybde.

Morten er uddannet AIDA fridykkerinstruktør og har haft flere hundrede elever med i vandet.

Morten har udgivet podcast i flere år og holder mange årlige foredrag om fridykning og uv-jagt. Morten formidler dygtigt og sikkert, med en god faglig ballast, smil og overskud.

 Hvad koster det?

8 ugers online træning med ugentlige trænings og videns moduler, løbende motivation og kontinuerlig feedback og sparring af Danmarksmesteren i fridykning og uv jagt

Prisen for 8 ugers træning, videoer , lyd, tekster og træningsprogrammer?

Kun 1499,-

 

BEMÆRK: Man vil i al fremtid  til have adgang til alle eventuelle opdateringer og forbedringer der løbende kommer til på dette kursus. 


Hold Vejret LÆngere 1 - Hold Vejret længere - online kursus

Er kurset velegnet til ordblinde?

Det allermeste af materialet er på video eller lyd, men der vil også være tekster. Kurset imødekommer i høj grad dem der ikke lærer bedst fra en bog, men på andre måder. Bogen “Hold Vejret” vil være et godt fysisk supplement til dette digitale kursus, men er ikke en nødvendighed.

Skal man have bogen Hold Vejret?

Det er en god ide som supplement, men det er ikke et krav eller en nødvendighed for at kunne deltage eller gennemføre kurset. Hold Vejret koster 349,- i boghandleren, men hvis du køber dig adgang til online kurset “Hold Vejret længere” får du et tilbud på bogen “Hold Vejret – en bog om fridykning” som du ikke finder andre steder (+50% rabat!).

Skal vi ikke mødes i virkeligheden?

Nej, kurset er 100% digitalt (skabt under corona-epidemien 2020) og der vil ikke være fysisk undervisning. Undervandsitetet har andre kurser hvor man kan få instruktion i vandet.

Hvordan foregår kurset?

Kurset har 3 kanaler.

  • Emails som du modtager i din inbox.
  • Kursusmateriale (videoer, lydfiler, tekst mm) som foregår på Undervandsitetet.dk
  • Facebookgruppen, hvor du møder de andre kursister og deler dine oplevelser.

Er kurset live – og skal man møde op?

Nej, kurset er “netflix”, så man kan streame videoerne løbende efterhånden som man ønsker det. Man kan altså godt tage 3 uger og derefter 3 ugers pause og så de resterende ugers kursus.

Der er fuld frihed – og man vil ALTID have adgang til al materiale (også hvis der senere hen kommer bonus videoer.)